Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

Bestel Blad voor de Mond met korting

18 februari 2016

Bestel Blad voor de Mond met korting Op 3 mei 2016, op de dag dat voor de 25-ste keer de Internationale Dag van de Persvrijheid wordt gevierd, verschijnt Blad voor de Mond, een boek met 20 verhalen over persvrijheid wereldwijd. Met bijdragen van onder anderen Fréderike Geerdink, Peter d’Hamecourt, Jan Keulen, Eric Smit, Judith Spiegel en Peter ter Velde. NVJ-leden kunnen dit boek met korting bestellen en hebben het boek op 3 mei in huis.

Vrijheid van meningsuiting wordt beknot. Journalisten worden belemmerd in hun werk. Media-organisaties worden verboden. Het nieuws wordt gemanipuleerd. ​Er zijn weinig dagen dat het nieuws zelf geen nieuws is. Maar het nieuws komt schoksgewijs, stukje bij beetje. Het complete plaatje ontbreekt. Dat beeld wordt geschetst in Blad voor de Mond, met journalistieke verhalen, analyses, achtergronden en opinie. De auteurs van Blad voor de Mond zijn niet op hun mondje gevallen. Ze werken veelal vanuit gebieden waar je moet oppassen wat je schrijft of ze hebben hun ervaring eerder opgedaan. Sommigen zijn zelf recentelijk de mond gesnoerd.

Blad voor de Mond verschijnt op 3 mei 2016: de 25-ste keer dat de Internationale Dag van de Persvrijheid wordt gevierd.

  • NVJ-leden betalen  €14,95 in plaats van €19,95. Daarnaast hoef je geen verzendkosten te betalen en heb je het boek 3 mei 2016 in huis. Klik hier voor meer informatie en bestellen. 
Terug naar vorige pagina