Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

Jisca Cohen en Renske Heddema in NVJ hoofdbestuur

21 september 2016

Jisca Cohen en Renske Heddema in NVJ hoofdbestuur Jisca Cohen en Renske Heddema zijn 21 september toegetreden tot het hoofdbestuur van de NVJ als opvolgers van Mensje Melchior en Jan Keulen. Jisca Cohen, online editor bij NRC Media, was eerder binnen de NVJ voorzitter van de sectie Vers in de Pers en de sectie Internet. Renske Heddema is correspondent in Zwitserland voor onder andere de Nederlandse en Belgische publieke omroep, Elsevier, Trouw, BNR en RTLZ. 

Jisca Cohen zal binnen het hoofdbestuur invulling geven aan de portefeuille Vakmanschap, studenten/starters.  ‘Aandacht voor (bij)scholing en vakmanschap zijn uitermate belangrijk, zeker gezien recente snelle digitale veranderingen.’  Renske Heddema wordt verantwoordelijk voor de portefeuille  Zelfstandigen. ‘Met name de sectie Zelfstandigen, waar ik lid van ben, doet de laatste jaren veel voor haar veelgeplaagde achterban.’

De leden van de NVJ konden stemmen voor twee van de elf kandidaten. De ledenpeiling werd betrokken bij de definitieve benoeming van de nieuwe bestuursleden tijdens de extra ALV op woensdag 21 september.

Terug naar vorige pagina