Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

Leden welkom bij bestuursverkiezing

30 augustus 2016

Leden welkom bij bestuursverkiezing Tijdens een ingelaste Algemene Ledenvergadering op 21 september benoemt de NVJ twee nieuwe bestuursleden. De uitslag van de ledenpeiling die op dit moment wordt gehouden, wordt meegenomen in de definitieve benoeming van de twee nieuwe bestuursleden. Leden van de NVJ zijn van harte uitgenodigd om deze ALV bij te wonen. Nog niet gestemd? Dit kan tot uiterlijk zondag 11 september.

Alle leden van de NVJ hebben op 19 augustus (en een herinnering op 26 augustus) een e-mail* ontvangen met een link naar het stemformulier, waarmee zij hun twee voorkeurskandidaten kunnen aangeven.

De resultaten van de ledenpeiling worden dinsdag 13 september op deze site bekendgemaakt. Deze uitslag wordt meegenomen in de definitieve benoeming van de twee nieuwe bestuursleden tijdens de Algemene Ledenvergadering van 21 september om 15.00 uur bij de NVJ, Johannes Vermeerstraat 22, Amsterdam. Leden zijn van harte uitgenodigd om deze ALV bij te wonen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar vereniging@nvj.nl onder vermelding van “ALV 21 september”.

* E-mail niet ontvangen? Controleer voor de zekerheid je spambox: afzender: Thomas Bruning - NVJ [mailto:mailer@surveyworld.net]

Terug naar vorige pagina