Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

René de Monchy kandidaat-bestuurslid NVJ

15 mei 2016

René de Monchy kandidaat-bestuurslid NVJ René de Monchy (BNR Nieuwsradio/ Het Financieele Dagblad) heeft zich kandidaat gesteld voor het hoofdbestuur van de NVJ. De bestuursverkiezing vindt plaats op zaterdag 4 juni tijdens de Algemene Leden Vergadering in Utrecht.

De Monchy is redacteur, samensteller, verslaggever, interviewer en columnist in voornamelijk de financieel-economische journalistiek. Hij presenteert programma’s bij BNR Nieuwsradio - in samenwerking met Het Financieele Dagblad - en schrijft columns. Hij heeft aan de basis gestaan van de redactieraad bij BNR Nieuwsradio en zat in de ondernemingsraad van moederbedrijf Financieel Dagblad MediaGroep.

In zijn optiek moet de NVJ hét eerste, enige en beste loket zijn voor vragen en hulp voor alle journalisten/journalistieke contentmakers. ‘De NVJ dient mee te bewegen met de veranderende omgeving en tegelijkertijd vast te houden aan haar beschermende en faciliterende rol voor zowel het collectief als het individu. Een spanningsveld waarbinnen ik mijn capaciteiten graag voor in zet.’  

Terug naar vorige pagina