Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

Vijf nieuwe bestuursleden voor de sectie Dagblad van de NVJ

8 december 2015

Half november vroegen wij onze leden van de sectie Dagblad actief te worden in het bestuur voor de sectie Dagblad. Dagbladen en dagbladjournalisten hebben te maken met ingrijpende ontwikkelingen die zowel kansen als bedreigingen vormen. Het is dus van groot belang dat de sectie een goede vertegenwoordiging heeft vanuit de leden. Door mensen met passie voor dagblad journalistiek.

Wij hebben ze gevonden! Met trots presenteren wij vijf nieuwe sectie Dagblad bestuursleden: Marja Boonstra, Friso Bos, Hans Matheeuwsen, Joost Reijnders en Simon Rood komen het huidige bestuur versterken. Marten de Jongh (voorzitter) en Rob Meijer blijven actief waardoor het bestuur uit zeven personen bestaat.

In januari komt het nieuwe bestuur voor het eerst bij elkaar. Verdere rolverdeling, prioriteiten en activiteiten zullen besproken worden.

Marja Boonstra Marja Boonstra
Journalist Leeuwarder Courant, NDC
Bekijk het profiel >  
Joost Reijnders Joost Reijnders
Verslaggever De Gooi en Eemlander, HMC
Bekijk het profiel >
Friso Bos
Verslaggever HMC en eigenaar Fabtekst
Bekijk het profiel >
Simon Rood
Verslaggever Eindhovens Dagblad
Bekijk het profiel >
Hans Matheeuwsen
Coördinator Eindhovens Dagblad
Bekijk het profiel >
Terug naar vorige pagina

Ben jij al lid?

Ben je lid en tevreden over de NVJ? Misschien is het lidmaatschap dan ook interessant voor je collega. Wordt je collega betalend lid dan ontvang jij 25 euro op je rekening. Voor je collega zijn de eerste 3 maanden van het lidmaatschap gratis!
Stuur een bericht aan je collega  »