Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

Werkgroep Politie & Pers zoekt vertegenwoordigers in Friesland, Brabant en Limburg

2 maart 2016

Werkgroep Politie & Pers zoekt vertegenwoordigers in Friesland, Brabant en Limburg De werkgroep NVJ Politie & Pers is op zoek naar politieperskaarthouders die regiovertegenwoordiger in Friesland, Noord-Brabant en Limburg willen worden. De vertegenwoordigers helpen mee om knelpunten in persalarmeringen op te lossen.

De werkgroep zoekt actieve (foto)journalisten in de provincies Friesland, Noord-Brabant en Limburg, die goed op de hoogte zijn van persalarmeringen van de politie in hun provincie. Deelnemers fungeren als doorgeefluik van de problemen in de regio en denken mee over oplossingen zodat politiealarmeringen in de toekomst verbeterd kunnen worden. Ook zijn de leden van de werkgroep aanspreekpunten in de regio voor de politiewoordvoerders bij klachten en voor overleg.

De NVJ Politie & Pers vergadert 3 keer per jaar in Amsterdam en bestaat uit (foto)journalisten die ieder een regio in Nederland vertegenwoordigen.

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor 7 maart door een e-mail te sturen naar Jim Verhoef, jverhoef@nvj.nl onder vermelding van NVJ Politie & Pers werkgroep.

Terug naar vorige pagina