Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

Bouw je eigen website

Prijs:€ 600,00
Ledenprijs:€ 420,00
Inschrijven
donderdag 24 november, 1 december, vrijdag 9 & 16 december van 13.30-17.00 uur
NVJ Johannes Vermeerstraat 22 Amsterdam

De NVJ Academy organiseert in samenwerking met De Websitebouwman de cursus “Bouw je eigen website”. In 4 middagen werk je onder begeleiding van een ervaren trainer aan je eigen website.  Er wordt gewerkt met Wordpress. Voor de vormgeving gebruiken we het zeer flexibele, uitgebreide en professionele thema Avada.

Je kunt alvast inspiratie op doen op de volgende sites, allen gemaakt volgens bovengenoemde combinatie: bewezeneffect.nllieveruitelkaar.nlkoppernik.nl, en natuurlijk dewebsitebouwman.nl

Hoe werkt het?
Voor aanvang van de cursus richten we een omgeving voor je in waarin je je website gaat bouwen. Tussen de lessen door kun je thuis verder aan je website werken (aan te raden maar niet verplicht). Na afloop verhuizen we je website naar het door jou gekozen domein.

Wat gaan we doen?

  • Deel 1: Basiskennis Wordpress, de structuur van je website maken. Domein kiezen.
  • Deel 2: Avada, geef je website de vormgeving die jij wilt.
  • Deel 3: Plugins, extra functionaliteit aan je website toevoegen.
  • Deel 4: Technisch Beheer, houd je website up-to-date, maak een backup en stel je email in.

Voor  wie?
Voor iedereen die redelijk overweg kan met computers, zelf weinig tijd heeft om het wiel uit te vinden en een representatieve site wil voor een eerlijke prijs.

De docent
Vincent Bouwman (Foto: Saskia Mulder), zeer ervaren, bevlogen en geduldige docent. Hij legt uit, ondersteunt en wijst de weg. Daarnaast bouwt hij websites in opdracht.

Kosten
De kosten voor deze cursus bedragen €600,-. Naast de 4 cursusmiddagen is ook een .nl of .com domeinnaam, een emailadres en één jaar hosting (ter waarde van € 63,-) bij de cursusprijs inbegrepen.

Overige informatie

  • Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ. Leden van de NVJ en DuPho ontvangen 30% korting op de toegangsprijs.
  • Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.
  • Bij de cursus zijn koffie/thee/frisdrank inbegrepen.
  • Maximaal 8 deelnemers.
  • Neem je laptop mee!

Trainer

Vincent Bouwman

Docent Bouw je eigen website

Contact & Service