Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

Workshop Jaarrekening lezen

donderdag 2 juni 2016 , 09:00 — 15:00
KPMG in Amsterdam

Haal het verhaal uit de jaarrekening

Jaarrekeningen bieden een overdaad aan cijfers en soms ondoorgrondelijk jargon. De journalist moet daar in korte tijd een begrijpelijk verhaal van maken. Dat vereist kennis. De Masterclasses Financiële Journalistiek organiseren daarom in samenwerking met KPMG en Deloitte op donderdag 2 juni voor de achtste keer de Workshop Jaarrekening lezen.

De workshop behandelt balans, winst- en verliesrekening en kasstroomoverzicht van (beursgenoteerde) bedrijven. Fred Versteeg (KPMG) en Corné Kimenai (Deloitte) helpen je met theorie en praktische oefeningen greep te krijgen op de cijferbrij.

De workshop is bedoeld voor mensen die nog niet zo lang in de financiële journalistiek actief zijn, of die er graag actief in willen worden. Journalisten die hun kennis willen opfrissen of in een andere sector veel met jaarrekeningen te maken hebben, zijn ook welkom. De workshop is van 9 tot 15 uur en vindt plaats bij KPMG in Amsterdam. Deelname kost 55 euro (incl. btw). Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.

Inschrijven kan via www.financielejournalistiek.nl.

Voor meer informatie: André de Vos, coördinator Masterclasses Financiële Journalistiek, 030-2940001.

De Masterclasses Financiële Journalistiek worden mogelijk gemaakt door:


Contact & Service

Nieuwsbrief NVJ Academy ontvangen?