Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

Masterclass Internationale belastingconcurrentie

donderdag 16 juni 2016 , 09:00 — 17:00
Amsterdam

Over transferpricing en tax rulings: de techniek van internationale belastingen

Starbucks en Google, Luxleaks en Panama Papers. Internationale belastingconcurrentie kan leiden tot onwenselijke belastingontwijking. Maar hoe werken die routes en structuren waar fiscalisten over adviseren en bedrijven gebruik van maken? Hoe zit de Nederlandse ruling-praktijk in elkaar, hoe verloopt de internationale belastingdiscussie en hoe kijken multinationals zelf naar zaken als ‘transfer pricing’?

Deze vragen komen aan de orde op de Masterclass Internationale belastingconcurrentie die de Masterclasses Financiële Journalistiek op 16 juni in Amsterdam organiseren in samenwerking met IBFD. Met als sprekers onder meer Anna Gunn, (voorheen PwC, nu onderzoeker Universiteit Leiden), Jan van de Streek (hoogleraar concernbelasting UvA), Theo Keijzer (oud-directeur fiscale zaken Shell) en Pieterbas Plasman van het rulingteam van de belastingdienst in Rotterdam.

De masterclass is bedoeld voor journalisten die (willen) schrijven over dit onderwerp en hun kennis daarover willen verdiepen. De sprekers spreken op achtergrondbasis. Deelname kost 200 euro excl. btw. Gezamenlijke lunch en afsluitende borrel zijn inbegrepen. De masterclass duurt de hele dag. Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.

Inschrijven kan via www.financielejournalistiek.nl.

Voor meer informatie: André de Vos, coördinator Masterclasses Financiële Journalistiek, 030-2940001, of organisator Esther van Rijswijk 06 – 43 44 35 49.

De Masterclasses Financiële Journalistiek worden mogelijk gemaakt door:


Contact & Service

Nieuwsbrief NVJ Academy ontvangen?