Heb je vragen? Bel 020-303 97 00

  Word nu lid!

  • Juridisch advies & rechtsbijstand
  • Perskaart
  • Korting op cursussen
  • Korting op verzekeringen
  • Journalistieke belangenbehartiging
  Meer informatie over lidmaatschap Word nu lid

  NVJ Loopbaanbegeleiding

  NVJ Loopbaanbegeleiding Wat wil je met je loopbaan? Heb je wel ambities maar geen echt plan?
  Ben je op zoek naar een andere werksituatie, heb je ondernemingsplannen of wil je juist blijven en streef je naar meer verdieping en specialisatie? De NVJ heeft samen met loopbaanbureau Media Movers twee loopbaantrajecten ontwikkeld speciaal gericht op mediaprofessionals. Hierin krijg je inzicht in je persoonlijke kwaliteiten, kansen en mogelijkheden.

  Achtergrond

  De arbeidsmarkt in medialand verandert in hoog tempo. Het is dus belangrijk om je te blijven ontwikkelen,  je verder te specialiseren, je toegevoegde waarde te vergroten of een nieuw netwerk op te bouwen. Gelukkig kun je heel veel zelf doen om zo aantrekkelijk mogelijk te blijven binnen de arbeidsmarkt, of dat nu voor je huidige werkgever geldt, of dat je een andere functie of baan ambieert, of dat je zelfstandig ondernemer bent. Investeren in duurzame inzetbaarheid loont!  
  Maar hoe doe je dat als je niet zeker weet waar je staat en welke kant je op wilt? De NVJ en loopbaanbureau Media Movers bieden loopbaanbegeleiding op maat aan.

  Eerste contact

  Zowel leden als niet-leden kunnen bij de NVJ terecht met hun loopbaanvragen. Je kunt hiervoor het aanvraagformulier invullen. Binnen een week neemt een loopbaanadviseur contact met je op voor een tienminutengesprek. Op basis hiervan wordt een eerste advies gegeven of wordt de afspraak gemaakt voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
  Daarna volgt het advies, bijvoorbeeld het volgen van een van de twee loopbaantrajecten die de NVJ en Media Movers samen hebben ontwikkeld. Bij een kleinere vraag kan het advies ook een eenmalige training zijn, bijvoorbeeld op het gebied van solliciteren of een (journalistieke) vaardigheid.

  NVJ-leden krijgen korting, word lid!

  Leden van de NVJ krijgen 15% korting op NVJ Loopbaanbegeleiding. Bovendien zijn nu de eerste 3 maanden van het lidmaatschap gratis. Word nu lid!

  Loopbaantrajecten

  De NVJ heeft, in samenwerking met Media Movers twee loopbaantrajecten ontwikkeld. Voor beide trajecten geldt:

  Naar de loopbaantrajecten