Maak van de regionale titels geen bijkantoren

Maak van de regionale titels geen bijkantoren Liefde voor de krant begint met liefde voor journalisten die elke dag presteren, die verbonden zijn met hun regio en met passie een krant maken die ertoe doet. Maar het blijft wel mensenwerk! Laat de waakhondfunctie van de regionale pers niet verloren gaan! Daarom moet De Persgroep investeren in plaats van koud saneren. Dit werk is niet te vervangen door freelancecontracten tegen afbraaktarieven.
Regio’s verdienen een beter lot. Maak van de regionale titels geen bijkantoren!

Sterk in werk

  • Wij komen op voor de belangen van redacties en redacteuren bij De Persgroep / Wegener
  • Wij vertegenwoordigen zowel werknemers als freelancers bij De Persgroep / Wegener
  • Wij onderhandelen namens de leden met de werkgever over een sociaal plan bij De Persgroep / Wegener
  • Wij zorgen dat je een stem hebt en kunt meebeslissen.

Maak ons sterker en word nu lid van de NVJ!

Maatwerk

We geven je persoonlijk (juridisch) advies over de werking van het sociaal plan en je rechtspositie. Ook freelancers kunnen bij ons terecht voor juridisch maatwerk. Kijk op: nvj.nl//rechtshulp

Informatie en bijeenkomsten

We organiseren informatiebijeenkomsten bij Wegener/Persgroep. Data en andere relevante informatie kun je terugvinden in ons webdossier De Persgroep / Wegener.

Scholing

We bieden mediaprofessionals trainingen aan bij de NVJ Academy om de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Als lid ontvang je minimaal 30% korting. Kijk op: nvj.nl/academy

Deel je informatie!

Jouw informatie is voor ons van grote waarde! We vragen je daarom informatie in te winnen bij je werkgever en stel je vragen over de gevolgen bij jou op de afdeling. Je kunt je informatie met ons delen via: vereniging@nvj.nl.