NVJ Academy

Eindredactie
dinsdag 19 februari 2019
Presenteren in je eigen stijl
donderdag 21 februari 2019
LinkedIn Masterclass
dinsdag 26 februari 2019

Blijf op de hoogte van het laatste NVJ nieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Uitgelicht: Yanick Vedder

Yanick Vedder (26) studeert journalistiek aan hogeschool Windesheim in Zwolle en is sinds september bestuurslid van Vers in de Pers. 'Na de open dag van de studie journalistiek bij Windesheim was ik verkocht. Ik heb mijn hart gevolgd.’

Lees verder

E-learning Datajournalistiek

Hoe start je als redacteur op een regionale nieuwsredactie met datajournalistiek?  Is het ingewikkeld of valt het eigenlijk wel mee?  En wat voegt het toe aan je onderwerp, of dit nou online, radio, tv of schrijvend betreft. In deze 5-delige cursus neemt Jerry Vermanen (datajournalist KRO-NCRV voorheen NU.nl) je mee in de wereld van de datajournalistiek.

Meer informatie
  • Tot 50% korting bij de NVJ Academy
  • NVJ Perskaart aanvragen
  • Juridische hulp bij werkgerelateerde kwesties

Wanneer je nu lid wordt ontvang je het eerste jaar 25% korting op je contributie. Daarnaast ontvang je gratis het Zilveren Cameraboek 2018.

Volledige aanbod

Tip een collega en krijg €25!

Ben jij ook lid en tevreden over de NVJ? Misschien is het lidmaatschap interessant voor je collega. Maak je collega betalend lid en ontvang 25 euro!

Naar het formulier

Bereken je tarief!

Welke vergoeding vraag jij aan je potentiële opdrachtgever? Met de tarievencalculator van de NVJ maak je een juiste inschatting over wat je kunt vragen per uur. Bereken hier je tarief!

Tarievencalculator