Journalistiek heeft een prijs

Met de campagne Journalistiek heeft een prijs wil de NVJ duidelijk maken dat er voldoende bestaanszekerheid voor journalisten moet zijn als voorwaarde voor onafhankelijke journalistiek. Download het witboek.

Naar de actiepagina

NVF uitgelicht

23 juni: Freelancersfestival

Het thema van het Freelancersfestival 2018 is Grenzeloos freelancen! Want grenzen vervagen: schrijvende journalisten moeten fotograferen en fotografen wordt gevraagd om te filmen en te schrijven. Met o.a. Ruben Terlou, Britt van Uem en Joris Luyendijk.

Festivalpagina

AVG: wat is impact op jou?

De nieuwe privacywet AVG (of GDPR) gaat 25 mei in. Burgers krijgen meer zeggenschap over hun persoonsgegevens. Wat houdt de wet nu in? Wat is de impact op freelancers?

Lees verder

Bereken je tarief!

Welke vergoeding vraag jij aan je potentiële opdrachtgever? Met de tarievencalculator van de NVJ maak je een juiste inschatting over wat je kunt vragen per uur. Bereken hier je tarief!

Tarievencalculator

Word lid van de NVJ

  • Juridisch advies en rechtsbijstand
  • Perskaart
  • Korting op cursussen
  • Korting op verzekeringen
  • Journalistieke belangenbehartiging
  • Ontwikkelingen van het vak en opleidingen
Word nu lid

Blijf op de hoogte van het laatste NVJ nieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Tijdelijk op dinsdag en donderdag geen telefonisch spreekuur

In verband met grote drukte is er gedurende de maand mei op dinsdag en donderdag geen telefonisch spreekuur tussen 14.00 en 17.00 uur. U kunt uw vragen mailen naar juridisch@nvj.nl. Wij proberen dan zo spoedig mogelijk op uw vraag te reageren.