ALV en basiscursus social media voor Plus

woensdag 15 november 2017, 12.00 - 17.00

De NVJ Academy verzorgt een speciaal ontwikkelde basiscursus voor journalisten die meer willen weten over digitale mogelijkheden en social media. Journalisten werken steeds vaker multimediaal of maken gebruik van digitale middelen zoals social media. Wil je hier meer over weten en wil je dit toepassen in je eigen praktijk? Kom dan naar deze basiscursus. 
Let op: wegens grote belangstelling is de cursus reeds vol geboekt, je kunt je alleen nog aanmelden voor de ALV.

Programma

12:00 – 14:00 ALV sectie Plus

De nieuwe hoofdredacteur van de HMC redacties, Hugo Schneider, is bij ons te gast. Met hem gaan we in gesprek over de noodzaak tot het aanleren van nieuwe (digitale) journalistieke vaardigheden. Ook horen we graag zijn toekomstplannen voor de redacties van de HMC titels. Andere onderwerpen die besproken worden zijn o.a. het jaarplan van de sectie en een update van de pensioenontwikkelingen en de intenties op dit gebied van het nieuwe kabinet. Alle NVJ leden van de sectie Plus zijn van harte welkom op de najaarsvergadering. 

Wil je ook komen? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij de NVJ secretaris van de sectie Plus, Jim Verhoef. Na je aanmelding ontvang je alle documenten voor de najaarsvergadering.

14:00 – 16:00 Basiscursus social media in samenwerking met de NVJ Academy 
16:00              Borrel 

Entree: gratis voor sectie Plus leden