Festival Multiple Journalism

donderdag 29 maart 2018, 10.00 - 17.00

Multiple Journalism presenteert in samenwerking met VersPers op 29 maart 2018 in het Amsterdamse A Lab een festival over innovatieve storytelling. Met showcases van internationale storytellers, lezingen, boeiende discussies, workshops en muziek. Een kans om te leren over nieuwe journalistieke vertelvormen en verdienmodellen. Interesse? Als NVJ-lid profiteer je van korting op de toegangskaarten.

Journalisten, digitale verhalenvertellers en mediamakers van alle uithoeken in de wereld komen naar Nederland voor dit feest. Het festival is toegespitst op hoogstaande innovatieve in de journalistiek die nou eens niet uit Sillicon Valley komen, maar uit niet-Westerse landen waar het nieuws het publiek vooral via mobiele dragers bereikt. De festivalbezoekers gaat actief beleven hoe het is om in Taiwan nieuws te consumeren. Je leert de nieuwste snufjes rond non-fictie storytelling in Brazilië kennen. En wie denkt dat ze in Maleisië gebukt gaan onder de inperking van persvrijheid leert 29 maart dé truc om daar via online publicaties onder uit te komen, met een goed onlineverdienmodel. Iets waar we in Nederland nog steeds naar op zoek zijn.

Deze internationale experts uit Brazilië, Zuid-Afrika, Maleisië en Taiwan delen hun kennis uit de innovatieve visuele online storytelling praktijk waarin zij werken. Het programma van het Festival Multiple Journalism bestaat uit een inspirerende keynote, boeiende discussies en enerverende workshops. En niet te vergeten: gave muziek.
Meer informatie vind je hier bij het Facebook event


Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

Ledenkortingen

NVJ-leden kunnen de kaarten bestellen tegen een gereduceerd tarief en betalen € 59. (Normale prijs € 97,50)
​Let op: er is slechts een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar met onderstaande kortingscode.
Schrijf je hier in en vul de volgende vouchercode is om de korting te ontvangen:  aMINxqJwALj9

Locatie: A Lab, Overhoeksplein 2, Amsterdam