Filmen met je smartphone voor gevorderden

donderdag 16 november 2017, 13.30 - 17.00
Prijs:€ 175,00 

Tijdens de introductietraining Filmen met je smartphone heb je de eerste ervaringen op kunnen doen met het maken van video’s. In de cursus Filmen met je smartphone voor gevorderden gaan we een stap verder. We behandelen de problemen waar je tegen aanloopt en evalueren video’s die je gemaakt hebt. We gaan in op zowel de techniek van het filmen als de kunst van het vertellen van een kort verhaal. 

Kom je er bijvoorbeeld achter dat je iedere keer te weinig shots hebt gedraaid, heb je problemen met belichting, is het geluid niet om aan te horen, of heb je moeite om je boodschap op een heldere manier neer te zetten? Dan helpt deze cursus je verder. Voorafgaand aan de training krijg je de opdracht om een korte video van 1 minuut te maken. Deze bespreken we tijdens de dag zelf.

De cursus is bedoeld voor mensen die de eerste cursus hebben gevolgd of voor diegene die al regelmatig video’s maakt met de smartphone en zich verder willen ontwikkelen.

De docent

Peter Brinkman (Foto: Hans Krudde) is een ervaren programmamaker, videojournalist en trainer voor onder andere diverse omroepen, dagbladen, online mediaplatforms en communicatie-afdelingen.

Kosten

  • Prijs niet-leden € 175,- / Prijs 20% korting € 140,- / Prijs 30% korting € 122,50
  • Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.
  • Leden van de NVJ, NVF en De Coöperatie ontvangen 20% tot 30% korting op de toegangsprijs. Je ledenprijs is zichtbaar wanneer je bent ingelogd.
  • Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Overige informatie

  • Bij de cursus zijn koffie/thee/frisdrank inbegrepen.
  • Maximaal 8 deelnemers.
  • Neem je smartphone/tablet en oplader mee!
  • Voor vragen kun je contact opnemen met Yvonne Dankfort van de NVJ Academy nvjacademy@nvj.nl of Peter Brinkman peter@karakter.tv.

Contact

Yvonne Dankfort, manager
Myrte Derks, coördinator
020-303 97 39
nvjacademy@nvj.nl
@nvjacademy
Routebeschrijving