Online cursus Filmen met je smartphone

dinsdag 10 september 2024, 10.00 - 12.00
dinsdag 24 september 2024, 10.00 - 12.00
Geef aan hoeveel deelnemers je wilt inschrijven.
Prijs:€ 299,00 

In deze 2x2 uur durende online sessie bespreekt Peter Brinkman de belangrijkste zaken waar je rekening mee moet houden als smartphonefilmer. Je krijgt tips en tricks over het filmen, hardware als microfoons en statieven, software en storytelling. En je kunt gelijk mee oefenen met je smartphone. Hou er rekening mee dat de meeste smartphones kunnen filmen, maar met een nieuwere high-end smartphone kun je meer dan met een toestel van een paar jaar oud. 

 

We gaan dit doen via de applicatie Zoom die werkt op computers, tablets en telefoons. De maximale groepsgrootte is 8 personen, zodat er ruimte blijft voor het stellen van vragen. Na de eerste sessie ga je aan de slag. Je gaat een korte video maken, je schrijft een kort script, filmt en monteert. De video stuur je naar de trainer.

Na twee weken is de volgende online sessie. De gemaakte video’s worden dan besproken. We gaan in op de problemen die je tegenkwam en je krijgt meer tips en tricks. Deze tweede sessie duurt ook twee uur.

Je krijgt digitaal een hand-out toegestuurd waar de diverse tips op een rijtje zijn gezet. Daarnaast worden er links gedeeld naar online tutorials voor de diverse montage apps die er zijn voor de smartphone. De trainer is tussendoor bereikbaar voor vragen.

Binnen een dag de skills gekregen die ik graag wilde hebben!

De docent

Peter Brinkman is een ervaren programmamaker, videojournalist en trainer voor onder andere diverse omroepen, dagbladen, online mediaplatforms en communicatie-afdelingen.

Kosten

  • Prijs niet-leden € 299,- / Prijs 30% korting € 209,30 / Prijs ZZP50% korting € 149,50
  • ZZP korting ontvang je door op Mijn NVJ, onder Externe lidmaatschappen je KVK nummer bij Freelancer in te vullen
  • Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.
  • Leden van de NVJ, NVF, Nieuwspoort en De Coöperatie ontvangen 20% tot 30% korting op de toegangsprijs. Je ledenprijs is zichtbaar wanneer je bent ingelogd.
  • Kosten zijn vrij van BTW en in bepaalde gevallen fiscaal aftrekbaar.

Erg leuke cursus, veel geleerd in korte tijd. Op naar de Oscars!

Overige informatie

  • Maximaal 8 deelnemers.
  • Na inschrijving ontvang je een ZOOM link.
  • Download gratis ZOOM op je desktop of laptop (met beeldscherm van minimaal 13 inch).
  • Het gebruik van ZOOM tijdens de hele training is voor jou gratis en wordt betaald door de NVJ.
  • Zorg voor een goede internetverbinding.

Vragen?

Heb je vragen over de inhoud van de training of wil je overleggen of deze training op dit moment voor jou geschikt is, neem dan contact op met de NVJ Academy nvjacademy@nvj.nl of Peter Brinkman peter@karakter.tv