Freelancen = Ondernemen

donderdag 2 maart 2017, 09.30 - 17.00
donderdag 16 maart 2017, 09.30 - 17.00
donderdag 23 maart 2017, 09.30 - 17.00

Wil je meerdere personen inschrijven voor een cursus neem dan contact op met de NVJ Academy. Bel 020-303 97 39 of mail naar nvjacademy@nvj.nl.

Prijs:
€ 650,00

Hoe start of optimaliseer je als mediaprofessional een freelance praktijk? In drie dagen leer je jezelf in de markt te zetten, opdrachten te verwerven en die optimaal te verkopen. Tijdens de training Freelancen = Ondernemen staan de onderwerpen ondernemen, acquisitie en onderhandelen centraal. Wat je leert, ga je direct toepassen op je eigen (toekomstige) praktijk als ZZP’er. 

Voor wie

Voor journalisten, tekstschrijvers (websites, brochures, reclameteksten, enz.) en fotojournalisten, die niet in loondienst werken én voor hen, die overwegen om over te stappen van loondienstverband naar eigen beroepspraktijk.

Voorkennis

Voorkennis is niet noodzakelijk, de training is geschikt voor éénpitters met jarenlange ervaring, alsook voor hen die de stap naar een ZZP-praktijk net hebben gezet of net gaan zetten. Kortom: voor iedereen die de indruk heeft dat zijn of haar journalistieke vakmanschap meer resultaat kan opleveren.

Na deze training

  • Heb je leren kijken naar jezelf als merk, je ambities en je producten; dit alles heb je leren vertalen naar marktgerichte acties;
  • Heb je geleerd hoe je meer en/of betere resultaten kunt behalen;
  • Kun je jezelf beter in de markt zetten, je vakmanschap beter verkopen en kun je beter opdrachten verwerven;
  • Heb je geleerd hoe je bij een opdrachtgever binnen komt en hoe je deze langer aan je kunt binden;
  • Haal je betere resultaten uit gesprekken met potentiële en bestaande opdrachtgevers over (nieuwe) opdrachten.

De trainer

Peter Schneider is ruim twintig jaar in de markt actief als zelfstandig trainer en coach binnen WEB-organisatieontwikkeling.

Hij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van ondernemen, marketing,  presentatie, acquisitie, onderhandelen, aftersales en management. Hij verzorgt opleidingen op deze gebieden voor bedrijven, voor non-profit instellingen en voor de (semi)overheid. Kenmerkend voor zijn stijl van werken is de combinatie van coachen, trainen en doceren.

Heb je vragen over de inhoud van de training of wil je overleggen of deze training op dit moment voor jou geschikt is, dan kun je contact opnemen met de NVJ Academy of met Peter Schneider (info@web-organisatieontwikkeling.nl). Na afloop van de training is Peter uiteraard nog te bereiken voor nazorg (via Skype, mail of per telefoon max 30 minuten per deelnemer).

Kosten

  • Prijs niet-leden € 650,- / Prijs 20% korting € 520,- / Prijs 30% korting € 455,-
  • Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ. Leden van de NVJ, DuPho en De Coöperatie ontvangen 20% tot 30% korting op de toegangsprijs. Je ledenprijs is zichtbaar wanneer je bent ingelogd.
  • Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Overige informatie

  • Bij de training zijn koffie/thee/frisdrank en een lunch inbegrepen.
  • Maximaal 12 deelnemers.

Reacties van cursisten die eerder de training volgden

“De cursus heeft nieuwe energie bij mij los gemaakt.”

“Een fijne frisse nieuwe blik”

“Wie ik ben, maar ook: wat kan ik en vooral: wat wil ik?”

“Nadruk op de zakelijke kant van het ondernemen. Dat is precies waar ik naar op zoek was”