Hoe werf je opdrachten?

dinsdag 22 september 2020, 13.30 - 17.00
Prijs:€ 120,00 

Zie je op tegen contact maken of bellen met (nog) onbekende klanten? Ga je er vanuit dat contact zoeken van de koude grond niets oplevert? Weet jij niet wat je moet zeggen aan de telefoon of wat je van zo'n telefoongesprek kunt verwachten? In deze cursus leer je alles over koude acquisitie.

Inhoud

In de cursus Opdrachten werven leer je hoe je je precies moet voorbereiden op het eerste contact met een potentiële opdrachtgever. De training bestaat niet alleen een theoretisch gedeelte met een lading tips en trics. Je leert ook echt bellen en het eerste contact maken. Niet uit een boekje maar door te oefenen op een manier die bij je past en die je jezelf eigen kunt maken. Je maakt een duidelijke handleiding waarmee je direct aan de slag kunt. Zo bouw je aan een netwerk waar je jaren mee voort kunt.

Goede cursus, die je snel en duidelijk inzicht geeft in je contact met opdrachtgevers.

Voor wie

Voor zzp'ers in de creatieve industrie en media (journalisten, auteurs, vertalers en mediaprofessionals).

De trainer

Mark Schotman (1971) heeft ruim 10 jaar werkervaring op dit gebied. Als fotoredacteur bij het ANP moest hij mensen telefonisch benaderen om dingen geregeld te krijgen. Hij heeft ruim 7 jaar zijn eigen concept- en ontwerpbureau Boerenjongens gerund waarvan de meeste klanten door koud bellen zijn binnengehaald en is op dit moment zelfstandig trainer. Hij geeft trainingen aan creatieven en coacht op de Willem De Kooning Academie 4e jaars studenten bij het maken van een businessplan. Daarnaast leidt hij sessies bij bedrijven om te komen tot een corporate story. Zijn grote passie is om mensen in beweging te zetten zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Koude acquisitie: kleine stapjes maken om grote resultaten te boeken.

Kosten

  • Prijs niet-leden € 120,- / Prijs 20% korting € 96,- / Prijs 30% korting € 84,- / Prijs ZZP 50% korting € 60,-
  • Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.
  • Leden van de NVJ, NVF, Auteursbond, Nieuwspoort en De Coöperatie ontvangen 20% tot 50% korting op de toegangsprijs. Je ledenprijs is zichtbaar wanneer je bent ingelogd.
  • Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Overige informatie

  • Bij de cursus zijn koffie/thee/frisdrank inbegrepen.
  • Maximaal 10 deelnemers.

Incompany

Bij inschrijving van meer dan 6 personen bestaat er de mogelijkheid om de cursus "incompany" (op locatie) te houden. Neem hiervoor contact met ons op via nvjacademy@nvj.nl of bel 020-3039 739.

Kun je niet op deze datum? De volgende is op 3 december!