Hoe werf je opdrachten?

donderdag 14 september 2017, 13.30 - 17.00

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.

Prijs:€ 120,00

Alles over koude acquisitie. Bouw een netwerk waar je jaren mee voort kunt!

Voor wie

Voor zzp'ers in de creatieve industrie en media die opzien tegen contact maken/bellen met (nog) onbekende klanten; denken dat contact zoeken van de koude grond niets oplevert; die niet weten wat ze moeten zeggen aan de telefoon; niet weten wat ze kunnen verwachten van het bellen; niet weten hoe je je precies moet voorbereiden op dit eerste contact met een potentiële opdrachtgever.

Inhoud

In deze training krijg je niet alleen een theoretisch gedeelte met een lading tips en trics maar leer je ook echt bellen en het eerste contact te maken. Niet uit een boekje maar door te oefenen op een manier die bij je past en die je jezelf eigen kunt maken. Je maakt een duidelijke handleiding waarmee je direct aan de slag kunt!

Doel

In deze training gaan we je verwachtingen realistisch maken zodat acquisitie zinvol en leuk wordt! Je bouwt een netwerk op waar je jaren mee voort kunt.

De trainer

Mark Schotman (1971) heeft ruim 10 jaar werkervaring op dit gebied. Als fotoredacteur bij het ANP moest hij mensen telefonisch benaderen om dingen geregeld te krijgen. Hij heeft ruim 7 jaar zijn eigen concept- en ontwerpbureau Boerenjongens gerund waarvan de meeste klanten door koud bellen zijn binnengehaald en is op dit moment zelfstandig trainer. Hij geeft trainingen aan creatieven en coacht op de Willem De Kooning Academie 4e jaars studenten bij het maken van een businessplan. Daarnaast leidt hij sessies bij bedrijven om te komen tot een corporate story. Zijn grote passie is om mensen in beweging te zetten zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Kosten

  • Prijs niet-leden € 120,- / Prijs 20% korting € 96,- / Prijs 30% korting € 84,-
  • Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.
  • Leden van de NVJ, NVF en De Coöperatie ontvangen 20% tot 30% korting op de toegangsprijs. Je ledenprijs is zichtbaar wanneer je bent ingelogd.
  • Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Overige informatie

  • Bij de cursus zijn koffie/thee/frisdrank inbegrepen.
  • Maximaal 10 deelnemers.

Contact & Service NVJ Academy

Yvonne Dankfort, manager
Myrte Derks, coördinator
020-303 97 39
nvjacademy@nvj.nl
@nvjacademy
Routebeschrijving