Hoe werf je opdrachten?

dinsdag 17 april 2018, 13.30 - 17.00
Prijs:€ 120,00 

Werk je in de creatieve industrie en media en zie je op tegen contact maken/bellen met (nog) onbekende klanten? Denk je dat contact zoeken van de koude grond niets oplevert? Weet je niet  wat je moeten zeggen aan de telefoon? Kortom, hoe kom jij aan nieuwe opdrachtgevers? Tijdens de cursus Opdrachten werven bouw je een netwerk waar je jaren mee voort kunt!

Goede cursus, die je snel en duidelijk inzicht geeft in je contact met opdrachtgevers.

Inhoud

In deze training krijg je niet alleen een theoretisch gedeelte met een lading tips en trics maar leer je ook echt bellen en het eerste contact te maken. Niet uit een boekje maar door te oefenen op een manier die bij je past en die je jezelf eigen kunt maken. Je maakt een duidelijke handleiding waarmee je direct aan de slag kunt!

Doel

In deze training gaan we je verwachtingen realistisch maken zodat acquisitie zinvol en leuk wordt!

De trainer

Mark Schotman (1971) heeft ruim 10 jaar werkervaring op dit gebied. Als fotoredacteur bij het ANP moest hij mensen telefonisch benaderen om dingen geregeld te krijgen. Hij heeft ruim 7 jaar zijn eigen concept- en ontwerpbureau Boerenjongens gerund waarvan de meeste klanten door koud bellen zijn binnengehaald en is op dit moment zelfstandig trainer. Hij geeft trainingen aan creatieven en coacht op de Willem De Kooning Academie 4e jaars studenten bij het maken van een businessplan. Daarnaast leidt hij sessies bij bedrijven om te komen tot een corporate story. Zijn grote passie is om mensen in beweging te zetten zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Koude acquisitie: kleine stapjes maken om grote resultaten te boeken.

Kosten

  • Prijs niet-leden € 120,- / Prijs 20% korting € 96,- / Prijs 30% korting € 84,-
  • Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.
  • Leden van de NVJ, NVF, Nieuwspoort en De Coöperatie ontvangen 20% tot 30% korting op de toegangsprijs. Je ledenprijs is zichtbaar wanneer je bent ingelogd.
  • Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Overige informatie

  • Bij de cursus zijn koffie/thee/frisdrank inbegrepen.
  • Maximaal 10 deelnemers.

Incompany

Bij inschrijving van meer dan 6 personen bestaat er de mogelijkheid om de cursus "incompany" (op locatie) te houden. Neem hiervoor contact met ons op via nvjacademy@nvj.nl of bel 020-3039 739.

Kun je niet op deze datum? De volgende is op 28 juni!