Line-by-Line | Journalistieke kwaliteitscontrole (Engelstalig)

woensdag 3 juni 2020, 09.30 - 13.00
Je bent ingelogd. Hieronder wordt je prijs getoond.
Prijs:€ 50,00  Je ontvangt € 0,00  korting

Om hoogwaardige onderzoeksjournalistiek te bedrijven, heeft de redactie een systeem voor kwaliteitscontrole nodig. Het is aan de chef om de structuur te creëren die de verslaggevers nodig hebben, van het begin tot het einde van het onderzoeksproject. Nils Hanson, al lang redacteur van het wekelijkse onderzoeksprogramma 'Mission Investigate' op de Zweedse nationale tv, vertelt hoe verslaggevers en redacteuren elk stukje informatie regel voor regel onder de loep nemen. 

Voor de executive leergang de uitgebreide eendaagse workshop. Ook als losse module van 1 dagdeel te boeken.

Deze eerste leergang is speciaal bedoeld voor ‘chefs tegels lichten’, (aspirant) leidinggevenden, freelance en in loondienst.

Trainer: Nils Hanson

Nils Hanson was van 2003 tot 2018 hoofdredacteur van het tv-programma Mission Investigate bij de Zweedse publieke omroep.
Zijn redactie van 35 mensen maakte tv-reportages met een internationale impact en won onder meer een Emmy Award en de Prix Europe voor het beste actualiteitenprogramma.
Nils werkt nog steeds voor de Zweedse televisie en geeft workshops in onderzoeksmethoden over de hele wereld. Hij heeft zelf zes onderzoeksprijzen ontvangen.

Naar homepage Zoek het uit - Leidinggeven aan journalistiek onderzoek