Masterclass Digitale Denkweg 2019

donderdag 4 april 2019, 09.00 - vrijdag 5 april 2019, 18.00

Speciaal voor ervaren redactionele professionals organiseert de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP) voor de negende keer de Masterclass Digitale Denkweg.
De Masterclass Digitale Denkweg vindt plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 april en is speciaal ontwikkeld voor (freelance) tekst- en beeldredacteuren van publieks-, opinie- en omroepbladen.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Programma

Doel van het intensieve tweedaagse programma: het enthousiasme en de kennis vergroten van printredacteuren voor het multimediale denken en handelen. Aan de hand van inspirerende presentaties, praktische opdrachten en cases uit de dagelijkse praktijk word je getraind in digitaal denken. Zo is er aandacht voor inzet van social media, produceren van digitale content en succesvolle initiatieven.

Voorwaarden gratis deelname

De inschrijving voor de Masterclass Digitale Denkweg staat open voor tekst- en beeldredacteuren die werkzaam zijn voor een consumentenmagazine (in vaste dienst of freelance), maar van wie een multimediale inzet wordt verwacht. Het is niet mogelijk om voor slechts één van de twee dagen in te schrijven. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven t/m 27 februari

Belangstellenden kunnen het inschrijfformulier downloaden op http://www.bladenmaken.org.
De inschrijving sluit 27 februari. De selectie van de maximaal 20 deelnemers geschiedt door de COP. Begin maart ontvangen alle inschrijvers bericht of zij tot de gelukkige deelnemers behoren.
In de COP zijn NVJ Academy, Magazine Media Associatie (MMA) en de Freelancers Associatie vertegenwoordigd.

Contact NVJ Academy

Yvonne Dankfort, manager
Myrte Derks, coördinator
020-303 97 39
nvjacademy@nvj.nl
@nvjacademy
Routebeschrijving