Masterclass Kosten van de Zorg

vrijdag 21 juni 2024, 10.00 - 17.00

De voorgenomen halvering van het eigen risico dreigt de zorgkosten nog verder op te jagen. En die liggen al ruim boven de €100 miljard.

Op de masterclass Kosten van de Zorg gaan we in op hoe de geldstromen in de zorg lopen, wie waarvoor verantwoordelijk is en hoe zorginstellingen en -verzekeraars hun contracten afsluiten. Ook besteden we aandacht aan hoe je als journalist de financiële gezondheid van een zorginstelling kunt beoordelen. En uiteraard bespreken we de plannen rond het eigen risico.

De masterclass is op vrijdag 21 juni van 10 tot 17 uur bij de Nederlandse Zorgautoriteit in Utrecht en is uitsluitend bedoeld voor journalisten. We hanteren de Chatham House rules: uit de bijeenkomst mag niet worden geciteerd. Sprekers zijn onder meer Georgette Fijneman (Zilveren Kruis), Vincent Eversdijk (BDO) en Patrick Jeurissen (Radboud Universiteit, Philips).

Deelname staat open voor alle journalisten en kost €230 (ex. btw). Voor freelancers is een korting van 50% mogelijk. Freelancers kunnen ook een beroep doen op de beurs journalistieke ontwikkeling van het fonds BJP.

Voor meer informatie en inschrijven www.financielejournalistiek.nl

Contact

Mail nvjacademy@nvj.nl
Bel 020-3039739
Twitter @nvjacademy