Meet Up Publieke Omroep: 'toekomstbestendig of onzeker?'

donderdag 29 augustus 2019, 12.00 - 14.00

NVJ Omroep organiseert een bijeenkomst waarin programmamakers van de publieke omroep, de Raad van Bestuur van NPO, het College van Omroepdirecteuren én politici in gesprek gaan over de mediaplannen van minister Slob.

In zijn visiebrief benadrukt minister Slob het belang van de Publieke Omroep voor de Nederlandse samenleving en onze democratie. Toch roepen de plannen van minister Slob veel vragen op. De grootste zorg is dat de aangekondigde maatregelen opnieuw bezuinigingen op de programmering veroorzaken, na alle eerdere bezuinigingsoperaties van de afgelopen jaren ter grootte van ten minste 250 miljoen euro.

Tijdens de Meet Up willen we met elkaar duidelijkheid krijgen welke consequenties de mediaplannen hebben. In hoeverre zullen deze de programmering raken? Waar ziet de politiek samen met de programmamakers ruimte voor verbetering en versteviging van de Publieke Omroep?

We hopen op een verhelderende dialoog!     

Met:

  • Martijn van Dam, Raad van Bestuur NPO 
  • Joost Sneller, Tweede Kamerlid D66
  • Arjan Lock, voorzitter College van Omroepdirecteuren (CVO)
  • Mariëlle Tweebeeke, moderator

Kom ook en praat mee over de toekomst van je werk en de toekomst van de Publieke Omroep.

Deelname is GRATIS voor leden en niet-leden. Registreren via onderstaand formulier.

 

Door dit formulier te verzenden stem je in met het NVJ Privacyreglement. Tijdens het evenement kunnen er foto's en/of filmopnamen gemaakt worden waar jij zichtbaar op bent die de NVJ kan hergebruiken in haar communicatie.

Deze vraag is om te bepalen of je een mens bent of een geautomatiseerde spam-robot.