Online cursus Filmen met je smartphone

dinsdag 12 januari 2021, 14.00 - 16.00
dinsdag 26 januari 2021, 14.00 - 16.00
Geef aan hoeveel deelnemers je wilt inschrijven.
Prijs:€ 200,00 

In deze 2x2 uur durende online sessie bespreekt Peter Brinkman de belangrijkste zaken waar je rekening mee moet houden als smartphonefilmer. Je krijgt tips en tricks over het filmen, hardware, software en storytelling. En je kunt gelijk mee oefenen met je smartphone.

We gaan dit doen via de applicatie Zoom die werkt op computers, tablets en telefoons. De maximale groepsgrootte is 8 personen, zodat er ruimte blijft voor het stellen van vragen. Na de eerste sessie ga je aan de slag. Je gaat een korte video maken, je schrijft een kort script, filmt en monteert. De video stuur je naar de trainer.

Na twee weken is de volgende online sessie. De gemaakte video’s worden dan besproken. We gaan in op de problemen die je tegenkwam en je krijgt meer tips en tricks. Deze tweede sessie duurt ook twee uur.

Je krijgt digitaal een hand-out toegestuurd waar de diverse tips op een rijtje zijn gezet. Daarnaast worden er links gedeeld naar online tutorials voor de diverse montage apps die er zijn voor de smartphone. De trainer is tussendoor bereikbaar voor vragen.

De docent

Peter Brinkman is een ervaren programmamaker, videojournalist en trainer voor onder andere diverse omroepen, dagbladen, online mediaplatforms en communicatie-afdelingen.

Kosten

  • Prijs niet-leden € 200,- / Prijs 20% korting € 160,- / Prijs 30% korting € 140,- / Prijs ZZP50% korting € 100,- 
  • Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.
  • Leden van de NVJ, NVF, Nieuwspoort en De Coöperatie ontvangen 20% tot 30% korting op de toegangsprijs. Je ledenprijs is zichtbaar wanneer je bent ingelogd.
  • Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Overige informatie

Heb je een vraag over de cursus Filmen met je smartphone?

Blijf er niet mee zitten! Vul het formulier in, mail of bel de NVJ Academy 020-303 97 39.

Wil je teruggebeld worden? Vul dan je telefoonnummer in.

Contact

Yvonne Dankfort, manager
Myrte Derks, coördinator
020-303 97 39
nvjacademy@nvj.nl
@nvjacademy
Routebeschrijving