Rondleiding Vincent Mentzel voor Plus-leden

dinsdag 17 mei 2022, 15.30 - 18.00

Speciaal voor Plus-leden: ga mee met Vincent Mentzel naar het Rijksmuseum.

Fotograaf Vincent Mentzel, zelf trouw Plus-lid, neemt je op dinsdag 17 mei mee naar zijn gelijknamige tentoonstelling in het Rijksmuseum. De meer dan 75 originele afdrukken van zijn foto’s geven een overzicht van het belangrijkste werk van de nestor van de Nederlandse nieuwsfotografie. De tentoonstelling in het Rijksmuseum laat zijn veelzijdigheid zien én belicht de praktijk van de fotojournalistiek.

Na de rondleiding volgt een borrel om te ontmoeten en bij te praten. Deze middag, die begint om 15.30 uur is dé gelegenheid om weer eens andere leden te spreken en ideeën uit te wisselen voor de vereniging. Aanmelden kan bij Lisa Koetsenruijter, secretaris Plus+. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Wacht dus niet te lang met inschrijven. Laatste dag om aan te melden is 12 mei.

Het kernteam van de ledengroep Plus+ maakt bovendien graag van de gelegenheid gebruik om leden bij te praten over de ontwikkelingen binnen de vereniging. Daarom organiseren we voorafgaand aan het uitje naar het Rijksmuseum een korte vergadering bij de NVJ, inclusief simpele lunch. We hebben plek voor zo’n tien leden om bij te praten en ideeën uit te wisselen over de nieuwe verenigingsstructuur, de verschillende beleidsteams, de vakgroep, het dossier pensioenen en wat verder ter tafel komt. Geef bij je aanmelding aan als je ook bij de vergadering aanwezig wilt zijn.

Details

Datum: Dinsdag 17 mei 2022.

Vergadering: inloop 13.30 uur bij de NVJ, van 14.00 tot 15.00 uur. 

Rondleiding: 15.30 uur verzamelen bij het Rijksmuseum, van 16.00 tot 17.00 uur rondleiding, van 17.00 tot 18.00 uur borrel.

Kosten: geen – de entree wordt verzorgd door het Rijks, de rondleiding en borrel zijn op kosten van de NVJ.

Reiskosten: kunnen gedeclareerd worden bij de NVJ.

 

Foto: Toeschouwers tijdens een voetbalwedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in de Kuip te Rotterdam, Vincent Mentzel, collectie Rijksmuseum.