Starters: Toon je expertise

donderdag 22 november 2018, 10.00 - 17.00
Prijs:€ 40,00 

Als starter wil je een zo’n overtuigend mogelijke eerste indruk maken op opdrachtgevers of werkgevers. Je hebt veel te bieden, alleen weet je dat nog niet goed onder woorden te brengen. Daar kunnen wij je bij helpen, zodat je straks zelf een persoonlijk en doeltreffend verhaal te vertellen hebt.

Inhoud

Workshopleiders Gisèle Noordzij en Jolan Douwes leren je hoe je je expertise beter onder woorden kunt brengen. De trainers vullen elkaar aan, omdat Gisèle theaterregisseur en presentatietrainer is en Jolan loopbaanadviseur en journalist.

’s Ochtends leert Gisèle je om gebruik te maken van storytelling in business, een pakkende verteltrant volgens een hanteerbaar model. Handig als je straks jezelf moet voorstellen tijdens sollicitaties, acquisitiegesprekken en aan de telefoon.

Wat je uit de training van Gisèle hebt gehaald, neem je ’s middags mee naar de training van Jolan. Van haar krijg je tips om je online duidelijker te profileren. Ze gaat met je werken aan een persoonlijke samenvatting op je LinkedIn of cv. In drie zinnen beschrijf je waar jij expert in bent. Dat doe je op een manier die alleen jou typeert. Je gaat naar huis met een tekst waar je mee opvalt.

Een sterke presentatie haalt tipgevers, leidinggevenden, opdrachtgevers en sollicitatiecommissies over de streep.

Voor wie

Startende verslaggevers, redacteuren, producers en fotografen.

Trainers

  • Gisèle Noordzij is theaterregisseur en presentatietrainer. Zij heeft al veel studenten en werknemers geholpen zich overtuigend te presenteren.
  • Jolan Douwes is journalist en loopbaanadviseur bij Media Movers. In Villamedia heeft ze de maandelijkse rubriek De Coach.

Beoordeling

Van een groep werkzoekenden bij vrijwilligersorganisatie de Broekriem kreeg de training een 8,4. ‘Veel ideeën opgedaan, een waardevolle workshop’, was een van de reacties.

Extra aanbod

Tot een maand na de training kunnen medewerkers hun LinkedIn-samenvatting nogmaals laten checken door Jolan Douwes.

Kosten

  • Prijs niet-leden € 40,- / Prijs 50% korting € 20,-
  • Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.
  • Leden van de NVJ, NVF, Nieuwspoort, Auteursbond en De Coöperatie ontvangen 20% tot 50% korting op de toegangsprijs. Je ledenprijs is zichtbaar wanneer je bent ingelogd.
  • Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Overige informatie

  • Duur 1 dag.
  • Bij de cursus zijn koffie/thee/frisdrank en een lunch inbegrepen.
  • Maximaal 12 deelnemers.

Heb je een vraag over de cursus Toon je expertise?

Blijf er niet mee zitten! Vul het formulier in, mail of bel de NVJ 020-3039700.

Wil je teruggebeld worden? Vul dan je telefoonnummer in.

Contact NVJ Academy

Yvonne Dankfort, manager
Myrte Derks, coördinator
020-303 97 39
nvjacademy@nvj.nl
@nvjacademy
Routebeschrijving