Starters: Toon je expertise

dinsdag 30 november 2021, 10.00 - 17.00
Prijs:€ 260,00 

Als starter wil je een zo’n overtuigend mogelijke eerste indruk maken op opdrachtgevers of werkgevers. Je hebt veel te bieden, alleen weet je dat nog niet goed onder woorden te brengen. Daar kunnen wij je bij helpen, zodat je straks zelf een persoonlijk en doeltreffend verhaal te vertellen hebt.

Inhoud

Workshopleiders Gisèle Noordzij en Jolan Douwes leren je hoe je je expertise beter onder woorden kunt brengen. De trainers vullen elkaar aan, omdat Gisèle theaterregisseur en presentatietrainer is en Jolan loopbaanadviseur en journalist.

’s Ochtends leert Gisèle je om gebruik te maken van storytelling in business, een pakkende verteltrant volgens een hanteerbaar model. Handig als je straks jezelf moet voorstellen tijdens sollicitaties, acquisitiegesprekken en aan de telefoon.

Wat je uit de training van Gisèle hebt gehaald, neem je ’s middags mee naar de training van Jolan. Van haar krijg je tips om je online duidelijker te profileren. Ze gaat met je werken aan een persoonlijke samenvatting op je LinkedIn of cv. In drie zinnen beschrijf je waar jij expert in bent. Dat doe je op een manier die alleen jou typeert. Je gaat naar huis met een tekst waar je mee opvalt.

Een sterke presentatie haalt tipgevers, leidinggevenden, opdrachtgevers en sollicitatiecommissies over de streep.

Een enerverende en praktische workshop met direct resultaat. Had niet verwacht dat ik zo ver zou komen in één dag.

Voor wie

Startende verslaggevers, redacteuren, producers en fotografen.

Trainers

  • Gisèle Noordzij is theaterregisseur en presentatietrainer. Zij heeft al veel studenten en werknemers geholpen zich overtuigend te presenteren.
  • Jolan Douwes is journalist en loopbaanadviseur bij Media Movers. In Villamedia heeft ze de maandelijkse rubriek De Coach.

Extra aanbod

Tot een maand na de training kunnen medewerkers hun LinkedIn-samenvatting nogmaals laten checken door Jolan Douwes.

Dit moet eigenlijk iedereen doen!

Kosten

  • Prijs niet-leden € 260,- / Prijs 20% korting € 208,- / Prijs 30% korting € 182,- / Prijs ZZP50% korting € 130,00
  • Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.
  • Leden van de NVJ, NVF, Nieuwspoort, Auteursbond en De Coöperatie ontvangen 20% tot 50% korting op de toegangsprijs. Je ledenprijs is zichtbaar wanneer je bent ingelogd.
  • Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Overige informatie

  • Duur 1 dag.
  • Bij de cursus zijn koffie/thee en een lunch inbegrepen.
  • Maximaal 12 deelnemers.
  • Neem je laptop mee!