Succesvol onderhandelen doe je zo

dinsdag 2 mei 2017, 13.00 - 17.00

Het is helaas niet meer mogelijk om je voor deze cursus in te schrijven

Wil jij als zelfstandige professional meer halen uit onderhandelingen met opdrachtgevers? Zelfs als zij zeggen dat er niet meer te halen valt? Tijdens deze masterclass leer je opdrachtgevers met zelfvertrouwen tegemoet te treden. Maar ook hoe je de druk tijdens een gesprek over je tarief weerstaat en de spanning in je voordeel laat werken. Je doorziet de trucs van de ander en neutraliseert deze effectief.

Ook jij kunt met overtuiging  een voorstel op tafel leggen. Aan de hand van een voorbeeld uit je eigen praktijk word je de regisseur van je onderhandeling. Geen theorie maar gelijk aan de slag!

Voorbereiding

Vooraf krijg je een opdracht die circa een uur tijd vergt. Je mailt de uitwerking aan de trainer retour en maakt zo tijdens de masterclass een vliegende start. Tot vier weken na de masterclass kun je de trainer raadplegen voor advies (max. een half uur per deelnemer).

Voor wie?

Voor  (foto-)journalisten, tekstschrijvers en andere mediaprofessionals, beeldend kunstenaars, acteurs, docenten educatie, game developers en andere creatieven die minimaal tien gesprekken hebben gevoerd over de vergoeding van hun werk. Of de kans hadden maar dat nalieten.

Na afloop haal je meer uit de onderhandelingen over jouw verdiensten. Ook als je dacht dat er niets te onderhandelen viel.

De trainer

Peter Schneider is ruim twintig jaar actief als zelfstandig trainer en coach binnen WEB-organisatieontwikkeling. Zijn specialisaties zijn onderhandelen, ondernemen, marketing, presentatie, acquisitie, aftersales en management. Hij coacht onderhandelaars en verzorgt opleidingen voor bedrijven, non-profit-instellingen en (semi-)overheid.

Kosten

  • Prijs niet-leden € 120,- / Prijs 20% korting € 96,- / Prijs 30% korting € 84,-
  • Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.
  • Leden van de NVJ, NVF en De Coöperatie ontvangen 20% tot 30% korting op de toegangsprijs. Je ledenprijs is zichtbaar wanneer je bent ingelogd.
  • Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Overige informatie

  • Bij de training zijn koffie/thee/frisdrank inbegrepen.
  • Maximaal 15 deelnemers.

Vragen?

Heb je vragen over de inhoud van de training of wil je overleggen of deze training op dit moment voor jou geschikt is, neem dan contact op met de NVJ Academy of Peter Schneider (info@web-organisatieontwikkeling.nl).

Contact & Service NVJ Academy

Yvonne Dankfort, manager
Myrte Derks, coördinator
020-303 97 39
nvjacademy@nvj.nl
@nvjacademy
Routebeschrijving


 

NVJ, NVF- of De Coöperatielid? Log in voor je korting!

Leden van de NVJ, NVF of De Coöperatie? Log in bij Mijn NVJ en shop meteen met de juiste korting!

Log in bij Mijn NVJ