Uitreiking de Tegel, jaarprijzen voor de journalistiek

dinsdag 23 april 2019, 20.15

Voor de twaalfde keer worden De Tegels, de meest prestigieuze journalistieke prijzen van Nederland, uitgereikt. Het feestelijke avondprogramma wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers. Met optredens van cabaretier Peter Pannekoek en zangeres Michelle David en haar Gospel Sessions.

De Tegel 2018 wordt toegekend aan de makers van de beste productie in de categorieën nieuws, onderzoek, interview, achtergrond, nieuwsverslaggeving, camerawerk (Storimans Tegel) en jong talent (CBS Talent Tegel).

Recordaantal inzendingen

Dit jaar is er een recordaantal inzendingen binnengekomen. De jury van de Stichting Jaarprijzen voor de Journalistiek die alle inzendingen beoordeelt, bestaat uit Bart Brouwers (voorzitter), René de Monchy, Aletta Oosten, Marcella Breedeveld, Brechtje van de Moosdijk, Sheila Sitalsing en Johan de Koster.

Wil je naar de feestelijke uitreiking van de Tegels?

De uitreiking start om 20:15 uur, de zaal gaat om 20:00 uur open. Graag om 19:00 uur binnen. Na de prijsuitreiking is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje met vakgenoten bij te praten.

Tickets

NVJ-leden krijgen meer dan 50% korting op de toegangskaarten. ViP-leden die het gratis middagprogramma bijwonen kunnen ook gratis naar de Tegel-uitreiking.

  • Normaal € 45,-
  • NVJ-leden € 20,-
  • ViP-leden € 10,-

Bestel hier je ticket >

Middagprogramma voor studenten en jonge journalisten

De Tegel-uitreiking wordt ook dit jaar voorafgegaan door een middagprogramma speciaal voor studenten en jonge journalisten. Klik hier voor meer informatie (vol: kaarten niet meer beschikbaar).