Het Verhaal van Lokaal | 2022

donderdag 24 november 2022, 12.00 - 18.00

Het Verhaal van Lokaal stelt ieder jaar een thema centraal dat raakt aan de lokale omroep en de lokale journalistiek. Een dag voor vertegenwoordigers van gemeenten (lokale bestuurders en beleidsambtenaren) en andere overheden, journalistiek en wetenschap om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over de stand van zaken van de lokale journalistiek, met relevante en actuele (beleids)thema’s die lokaal spelen maar ook landelijk zeer relevant zijn.

Ga op 24 november in gesprek met vertegenwoordigers van gemeenten (lokale bestuurders en beleidsambtenaren) en andere overheden, journalistiek en wetenschap over de stand van zaken van de lokale journalistiek. Met speciale gast: staatssecretaris Gunay Uslu van Cultuur en Media. De dag staat onder leiding van Suse van Kleef.

Onder de sprekers: Marianne Besselink, burgemeester Bronckhorst en VNG-ambassadeur lokale publieke omroep en streekvorming, Yael de Haan, lector Kwaliteitsjournalistiek in Digitale Transitie van de Hogeschool Utrecht, Thomas Bruning, algemeen secretaris Nederlandse Vereniging van Journalisten, John Bijl, directeur Periklesinstituut, Alexander Pleijter, onderzoeker en docent online journalistiek Universiteit Leiden en Edmund Lauf, senior researcher Commissariaat voor de Media.

Meld je gratis aan voor het evenement.

  • Juridische hulp bij werkgerelateerde kwesties
  • Tot 50% korting bij de NVJ Academy
  • NVJ Perskaart aanvragen

Wanneer je nu lid wordt ontvang je gratis het boekje Recht & Journalistiek.

Word lid