ViP Beeldborrel

donderdag 27 februari 2020, 19.00 - 22.30

Het nieuwe jaar is weer begonnen, dus het is hoog tijd om elkaar te ontmoeten en het glas te heffen op 2020. Kom ook naar onze ViP Beeldborrel op 27 februari!

Een journalistiek verhaal kun je vertellen in woorden, maar een krachtig beeld zegt soms zoveel meer. Daarover gaan we in gesprek met twee superinteressante gasten:

Aimée de Jongh - Striptekenaar Aimée de Jongh reisde in november 2017 af naar Lesbos. Vanuit het vluchtelingenkamp Kara Tepe maakte zij voor NRC een reportage in stripvorm. Op de borrel vertelt Aimée over die ervaring en over hoe je een verhaal in beeld vertelt. 

Danny Simons - Danny Simons is verslaggever bij NOS Stories. Met Stories probeert de NOS op Instagram en YouTube het nieuws te vertellen aan jongeren. Die zijn meer op beeld gericht dan ooit. Hoe vertaal je nieuws in deze nieuwe vormen? Danny neemt ons mee in zijn story.

Na het inhoudelijke programma is er alle tijd om elkaar te ontmoeten, te netwerken en vooruit te kijken naar 2020. De toegang is gratis en het eerste drankje krijg je van ons!

Inloop: 19.00, start programma 19.30

Aanmelden

Studenten en starters in de journalistiek, zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom. Deelname aan het evenement is gratis, vooraf registreren is verplicht. 

Tip: Wanneer je bent ingelogd zijn veel van je gegevens meteen op het formulier ingevuld.

Gratis lidmaatschap voor studenten

Je bent gratis lid van de sectie ViP van de NVJ zolang je studeert. Daarmee maak je meteen deel uit van het grootste professionele netwerk in je vakgebied. Bovendien profiteer je direct van alle voordelen!

Lees meer