ViP nieuwjaarsborrel: op de toekomst van de journalistiek

woensdag 10 januari 2018, 19.00 - 22.30

Een nieuw jaar en een toost op de toekomst. Wat brengt het jaar 2018 voor jonge journalisten? De NVJ-sectie Vers in de Pers nodigt studenten en starters in de journalistiek uit om te toosten op het nieuwe jaar en mee te praten over de toekomst van het vak. 

Programma


Op een sfeervolle locatie aan de Oudegracht in Utrecht wordt getoost op het nieuwe jaar en op het journalistieke vak.

Op informele wijze zullen starters die van de gebaande paden afwijken en kiezen voor een vernieuwende journalistieke vorm, met het publiek in discussie gaan onder leiding van Amber Kortzorg.

Deelnemers aan het gesprek zijn:

  • Michiel Kalverda, bedenker en oprichter van start-up TMI. Ze wonnen in 2016 The Challenge. De groep journalisten kijken met een vernieuwende blik op de journalistiek. 
  • Hadjar Benmiloud, freelance-journalist en oprichtster van platform Vileine. Daarnaast schrijft ze voor OneWorld en Opzij.

Aanmelden


Studenten en starters in de journalistiek, zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom. Deelname aan het evenement is gratis, vooraf registreren is verplicht. 

Tip: log voor het aanmelden altijd eerst in bij Mijn NVJ en pas je voorkeuren aan, dan hoef je je gegevens niet in te vullen (meer info hierover).

NVJ Ledenservice

Bel ons op 020-303 97 00

(ma t/m vr van 09:00 tot 17:00 uur)

Blijf er niet mee zitten! Vul het formulier in, mail of bel de NVJ/NVF 020-303 97 00.

Wil je teruggebeld worden? Vul dan je telefoonnummer in.