ViP nieuwjaarsborrel: op de toekomst van de journalistiek

woensdag 10 januari 2018, 19.00 - 23.00

Een nieuw jaar en een toost op de toekomst. Wat brengt het jaar 2018 voor jonge journalisten? De NVJ-sectie Vers in de Pers nodigt studenten en starters in de journalistiek uit om te toosten op het nieuwe jaar en mee te praten over de toekomst van het vak. 

Programma


Op een sfeervolle locatie aan de Oudegracht in Utrecht wordt getoost op het nieuwe jaar en op het journalistieke vak. Drie starters die van de gebaande paden afwijken en kiezen voor een vernieuwende journalistieke vorm, gaan met het publiek in discussie onder leiding van dagvoorzitter Amber Kortzorg. Ben je ook benieuwd over welke vernieuwingen we het hebben? En wil je meepraten? Kom dan 10 januari naar Winkel van Sinkel in Utrecht en drink een fijne nieuwjaarsborrel! 

Aanmelden


Studenten en starters in de journalistiek, zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom. Deelname aan het evenement is gratis, vooraf registreren is verplicht. 

Tip: log voor het aanmelden altijd eerst in bij Mijn NVJ en pas je voorkeuren aan, dan hoef je je gegevens niet in te vullen (meer info hierover).

 

Contact ledenservice

Blijf er niet mee zitten! Vul het formulier in, mail of bel de NVJ/NVF 020-303 97 00.

Wil je teruggebeld worden? Vul dan je telefoonnummer in.