Webinar PersVeilig voor leidinggevenden

dinsdag 26 september 2023, 11.30 - 12.00

Hoe zorg je ervoor dat jouw redacteurs, verslaggevers, freelancers en mediaprofessionals veilig hun werk kunnen doen en de risico’s op bedreiging, intimidatie en geweld tijdens het journalistieke werk zo klein mogelijk blijven? Hoe geef je inhoud aan veiligheidsbeleid en wat kun je doen aan preventie? 

PersVeilig zendt een herhaling uit van het webinar PersVeilig voor leidinggevenden dat afgelopen voorjaar live werd opgenomen. Het webinar had toen meer dan 50 deelnemers. Degenen die nog niet de kans kregen, krijgen op 26 september opnieuw de mogelijkheid online deel te nemen. 

In een half uur voorzien Peter ter Velde, projectleider PersVeilig en Thijs Wagenaar, directeur Secure2Go,  jou als leidinggevende van kennis en praktische stappen om jouw medewerkers veilig op pad te sturen en veilig te laten werken. 

Wat onveiligheid betekent en hoe een werkgever het verschil kan maken, horen we van Tim Hofman, die in een videobijdrage exclusief voor dit webinar zijn persoonlijke verhaal deelt. 

PersVeilig organiseert dit webinar voor leidinggevenden in samenwerking met Secure2Go, samenwerkingspartner van PersVeilig op het gebied van persoonsalarmering. 

Via deze link meld je je aan voor het webinar