Zomerborrel secties ViP en Internet over 'Diversiteit in de media'

donderdag 18 mei 2017, 19.00 - 23.00

Na het succes van de nieuwjaarsborrel van de secties Vers in de Pers (ViP) en Internet nodigen we je nu van harte uit voor de zomerborrel.

Aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht kan je samen met andere jonge journalisten genieten van een biertje in de zomerse avondzon. Voorafgaand willen we met je in gesprek over 'Diversiteit in de media'. Hoe kunnen jonge journalisten helpen om de Nederlandse media en journalistiek diverser te maken? Als je geïnteresseerd bent in het antwoord, of je weet het al maar je voelt jezelf een roepende in de woestijn, kom dan naar de Vers in de Pers- en Internet-borrel.

De avond begint met een voorgedragen column. Daarna zal er een paneldiscussie gehouden worden waarin we met behulp van direct betrokkenen op zoek gaan naar handvatten voor jongeren waarmee zij zelf kunnen bijdragen om de media en journalistiek diverser te maken. Aansluitend volgt een borrel met gelegenheid tot het stellen van vragen en netwerken.

Programma

19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Moderator Amber Kortzorg opent programma
19.35 uur: Voorgedragen column van Fatima Warsame (VICE, FunX)
19.45 uur: Paneldiscussie met Willem Lenders (Stichting Democratie & Media), Sharid Uppelschoten (FunX/Het Brede Netwerk), Jacqueline de Bekker (De Gelderlander), Manju Reijmer (Expreszo) en Reza Kartosen-Wong (Universiteit van Amsterdam).
20:15 uur: Borrel

Meld je aan voor deze Zomerborrel

Log in bij Mijn NVJ

Heb jij al een Mijn NVJ account? Log in! Het formulier is dan al (bijna) helemaal ingevuld.

NVJ Ledenservice

Bel ons op 020-303 97 00

(ma t/m vr van 09:00 tot 17:00 uur)