Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen

Verzeker je tegen de risico’s van inkomensverlies als gevolg van (blijvende) arbeidsongeschiktheid. NVJ biedt verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, speciaal samengesteld voor specifieke beroepen. 

Ontvang als NVJ lid 7,5% korting op de premie en 10% korting op de advies- en bemiddelingskosten.

Voor zelfstandig ondernemers bestaat geen ziektewet, bij arbeidsongeschiktheid ben je afhankelijk van eigen reserves, of je eventuele partner met inkomen. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben bij langdurige arbeidsongeschiktheid. Hiervoor biedt de NVJ haar leden de mogelijkheid om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten met een interessante korting. Deze verzekering is geheel op maat samen te stellen waardoor je zelf een grote invloed kunt hebben op de premie. Daarnaast is de premie aftrekbaar voor de inkomstenbelasting als ‘persoonlijke verplichting’. De fiscus betaalt hierdoor indirect een groot deel (tot 52%) van de premie.

Neem contact op met een medewerker van DSV Mediapolis voor meer informatie. Of vul je gegevens hieronder in, dan wordt er spoedig contact met je opgenomen.

Je doet als lid direct zaken met de aanbiedende partijen. De NVJ bemiddelt verder niet.

Meer informatie aanvragen