Belastingaangifteservice

De NVJ biedt een belasting-aangifteservice aan voor haar leden. De service is bedoeld voor ZZP-ers, niet voor mensen die vanuit een BV, Vof of maatschap werken.  

De aangifteservice wordt uitgevoerd door NAHV Belastingadviseurs uit Amsterdam. NAHV is gespecialiseerd in fiscale en administratieve oplossingen en financieel advies voor (creatieve) ondernemers. Tot de klantenkring behoren ruim 3.500 vaste klanten waaronder journalisten, schrijvers, architecten, ontwerpers en vele andere personen en bedrijven die veelal actief zijn in de creatieve en culturele sector.  

Voor de leden van de NVJ is een apart pakket samengesteld. De basisaangifte kost 180 euro inclusief BTW. Meerwerk (bijvoorbeeld bij een complexe aangifte) kost 95 euro per uur inclusief BTW. Meerwerk wordt altijd van tevoren aangegeven. Het is van belang om tijdens de intake aan te geven dat je NVJ lid bent, dan kom je in aanmerking voor dit pakket.  

Om gebruik te maken van de belasting-aangifteservice neem je contact op met Gudrun Spelde van NAHV Belastingadviseurs. Telefoon 020-622 55 09 of per email via gsp@nahv.nl.

Voor NVJ-leden die nu al gebruik maken van de diensten van Marina Clausing verandert er niets. Zij ontvangen binnenkort bericht en kunnen daarna online een afspraak maken.


NVJ Ledenservice

Bel ons op 020-303 97 00

(ma t/m vr van 09:00 tot 17:00 uur)


Zelfstandigenspreekuur

Aan welke eisen moet je administratie voldoen? Wat zijn de vuistregels om tot een wenselijk tarief te komen? Krijg je vergoeding voor het doorplaatsen van teksten en foto's? NVJ-leden kunnen gratis gebruik maken van het zelfstandigenspreekuur.

Meer info