Collectieve zorgverzekering voor NVJ-leden

Het Zorgcollectief FNV/Menzis houdt per 31 december 2018 op te bestaan. Menzis heeft de verzekerden die in het verleden een verzekering via dit collectief afsloten in oktober of november op individuele basis een nieuw aanbod gedaan voor 2019, waar je uiteraard niet op in hoeft te gaan. Zie ook hier de site van FNV over het beëindigen en alternatievenHeb je vragen? FNV/Menzis Klantenservice is te bereiken op telefoonnummer 088 – 222 44 44, bereikbaar op weekdagen van 08.30 – 19.00 uur.

Collectiviteitskorting zorgverzekeringen voor zzp'ers

Er zijn verschillende zorgverzekeraars die collectieve kortingen voor zzp'ers aanbieden. Hier vind je een overzicht.

Korting via generieke collectieven

Ook kan je je voor korting aansluiten bij een van de voor iedereen toegankelijke collectiviteiten die worden genoemd op de site van Zorgpremiekorting.

Individueel de best bij jou passende verzekering kiezen

En de beste service, en de laagste prijs en de beste voorwaarden gaan helaas niet samen. Maar zoek je de best bij jou passende deal en wil je er een paar uur aan besteden om het goed uit te zoeken? Sluit dan een zo voordelig mogelijke zorgverzekering af die exact bij jouw situatie past. Je kunt de kenmerken, gewenste dekking, extra eigen risico, vrije zorgkeuze & andere voorwaarden en prijzen goed vergelijken via onder meer de sites van:

Vanaf 12 november zijn alle prijzen voor 2019 bekend en kan je via deze sites goed vergelijken en vaak ook via die site overstappen. 

PNOzorg

NVJ biedt leden de mogelijkheid via een collectief contract met PNO een zorgverzekering met korting af te sluiten. PNO brengt haar verzekeringen onder bij ONVZ; een verzekeraar die bekend staat om zijn hoge klanttevredenheid, goede service en ruime dekkingen. Deze kwaliteit heeft ook een prijs. Via het collectief heb je als NVJ-lid recht op 8% korting op de basisverzekering en 10% korting op aanvullende verzekeringen. Meer informatie, vergelijken, kiezen en aanvragen gaat via de site van PNO. Geïnteresseerde NVJ-leden kunnen gebruik maken van dit collectief onder vermelding van collectiviteitsnummer 8494.

 

In bijna alle gevallen gaat overstappen snel en soepel. Jaarlijks stappen ongeveer een miljoen Nederlanders over naar een andere zorgverzekeraar.