Doe mee als vrijwilliger

Foto: Marco Okhuizen 

Goed dat je vrijwilliger wil worden voor de campagne ‘Fotojournalistiek heeft een prijs’. Als vrijwilliger ben je een belangrijke schakel in de campagne en help je direct mee om van de campagne een succes te maken. Er zijn verschillende rollen die je kunt vervullen. Zo kun je als ambassadeur je collega fotojournalisten informeren en enthousiasmeren om mee te doen, journalisten op redacties motiveren om onze campagne te steunen of meedenken over de invulling van activiteiten en de toon van de communicatie. Afhankelijk van je rol besteed je 1 tot 2 uur per week van je tijd aan de campagne voor betere tarieven. 

En het is niet alleen maar hard werken: als vrijwilliger krijg je ook de kans nieuwe ervaringen op te doen, je netwerk uit te breiden en word je getraind door professionals. Wil jij je inzetten voor het behoud van jouw vak? Meld je aan!

Na je aanmelding neemt Rob van Elburg contact met je op om kennis te maken en samen met jou te bepalen welke rol het beste bij je past. Wil je eerst wat meer weten over hoe en wat voordat je beslist om al dan niet vrijwilliger te worden? Ook dan kun je bij Rob terecht op 06-57229928 of mail naar rvanelburg@nvj.nl.

 

 

Door dit formulier te verzenden stem je in met het NVJ Privacyreglement.

Campagnenieuws in je mailbox

Blijf op de hoogte van de ontwikkeling van de campagne Fotojournalistiek heeft een prijs. Laat hier je gegevens achter.

* verplicht veld