nvjacademylogo.png

E-learning cursussen

Zelfstandigen in de media en leden van de Auteursbond ontvangen 50% korting op onze e-learning cursussen! Om gebruik te maken van de korting zorg je dat je bent ingelogd via MijnNVJ en je status als ZZP'er of lid van de Auteursbond is geregistreerd (MijnNVJ > Gegevens aanpassen > Persoonsgegevens > Externe lidmaatschappen).

Gratis video tutorials

Wil je je als zelfstandige verdiepen in verzekeringen en pensioen? Bekijk dan onze drie gratis tutorials over pensioen, aov en broodfonds.

Bekijk de video 's

E-learning Auteursrecht

Wat houdt auteursrecht precies in? Wat zijn de regels van het auteursrecht? Is het auteursrecht onbeperkt geldig? En wat kun je doen bij inbreuk? In deze e-learning training Auteursrecht leer je in 4 hoofdstukken alles wat je moet weten wanneer je creatief werk maakt en publiceert.

Meer informatie

E-learning Camjo voor beginners

Camjo staat voor camera journalist. Eigenlijk filmmaker in je eentje. Je doet alles zelf; produceren, camera en geluid bedienen, interviews afnemen en monteren. Volg voor een introductie tot videojournalist de e-learning Camjo voor beginners.

Meer informatie

E-learning Datajournalistiek

Hoe start je als redacteur op een regionale nieuwsredactie met datajournalistiek?  Is het ingewikkeld of valt het eigenlijk wel mee?  En wat voegt het toe aan je onderwerp, of dit nou online, radio, tv of schrijvend betreft. In deze 5-delige cursus neemt Jerry Vermanen (datajournalist KRO-NCRV voorheen NU.nl) je mee in de wereld van de datajournalistiek.

Meer informatie