Ervaringen met NVJ Rechtshulp

"Snel, accuraat, ter zake kundig."

 

"Prima afgehandeld. Het advies en correspondentie was genoeg om mijn debiteur te laten betalen voor de verkregen diensten/producten."

 

"Ik ben voortreffelijk geholpen en goed geadviseerd"

 

"Ik had een wanbetaler en de advocaat van de NVJ durfde er achter aan te gaan, nadat hij zich goed had ingelezen en de succeskansen had ingeschat. Hij was daarbij realistisch en kritisch en besloot pas, nadat ik extra documenten stuurde, er een zaak van te maken. De wanbetaler heeft na een aantal aanmaningen van de NVJ uiteindelijk het hele bedrag overgemaakt."

 

"Eén van de belangrijkste redenen om lid te zijn van het NVJ."

"Ik had een juridisch probleem dat vrij uniek was en waar de doorsnee oplossingen dus ook niet voldeden. Met de hulp van de NVJ is dit echter naar alle tevredenheid opgelost en heb ik een net schikkingsbedrag van de andere partij ontvangen."

 

"Steun, toeverlaat, sturing, en bijzondere ervaring die geleid heeft tot grote persoonlijke groei."

 

"Ik heb vorig jaar goede hulp gekregen van mevr. Pattiasina aangaande het zonder mijn toestemming publiceren van mijn foto's. De contacten hieromtrent waren uiterst prettig."

 

"De medewerker in kwestie gaf meerdere opties om de kwestie op te lossen; daartussen zat de goede en is de zaak tot een goed einde gekomen. Vandaar de kwalificatie 'uitstekend'."

"Uitstekende en snelle service. Juristen zijn goed op de hoogte, helpen snel en accuraat. Zeer tevreden."

 

"Het betrof slechts een kleine vraag. Maar ik heb vaker gebruik gemaakt van de mogelijkheid om juridisch advies te krijgen en ik ben daarover zeer tevreden. De bereikbaarheid is prima, er werd goed geluisterd en ik vond de advocaat ‘hongerig’. Die had er naar mijn mening echt zin in en vroeg zelfs of ze op de hoogte gehouden kon worden. Dan ben je wat mij betreft zeer betrokken bij je vak en je cliënten. Top!"

 

"Juridisch ondersteuning is soms helaas noodzakelijk en dan staat de NVJ je uitstekend bij. Ik kan de diensten van de NVJ zonder meer aanraden."

"Ik ben heel blij met de praktische, heldere en adequate hulp van de juristen van de NVJ. Ze hebben mij al verschillende keren goed voorgelicht over de kansen in affaires met werkgevers of de Belastingdienst. Vervolgens hebben ze geholpen met het formuleren van brieven aan betreffenden."

 

"Een duidelijk advies wat de tegenpartij ook aanvaardde. Kortom prima geholpen."

 

"Het is niet alleen de juridische gidsing waar ik mee geholpen was, maar ook het gevoel dat je er niet alleen voor staat."

 

"Mijn hartelijke dank voor de uitstekende behartiging van mijn belangen"

"De juridisch hulp van de NVJ was zeer efficiënt en realistisch. Met de uitgestippelde strategie werd een maximaal resultaat behaald. Ook de kleine hobbels in het proces werden tactisch goed genomen. Voordat ik het wist was de zaak afgehandeld. Ik raad eenieder de juridische hulp aan. Heb een open geest en wees realistisch. Humor helpt ook."

 

"In een conflict met mijn werkgever was de gezamenlijke conclusie stoppen."

 

"Een jurist van de NVJ heeft mij uitstekend bijgestaan tijdens een conflict met een oud-werkgever. Snel, vakkundig en creatief, maar ook eerlijk over de te verwachten resultaten. En goed gecommuniceerd."

"Een paar maal heb ik een beroep op de NVJ gedaan aangaande juridische kwesties. Alle keren ben ik op zeer deskundige, kordate en plezierige wijze bijgestaan. Chapeau!"