Extra informatie over het Young Professional lidmaatschap

  • De aan de NVJ betaalde contributie is fiscaal aftrekbaar. Een opgave van je bijdrage ontvang je van ons begin november. Als freelancer kun je de betaalde contributie als bedrijfskosten aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting.
  • Als Young Professional lid heb je gedurende de eerste drie maandenvan het lidmaatschap recht op maximaal één uur juridisch advies. Totaal heb je recht op drie uur juridisch advies per jaar.
  • Bij het aanvragen van een perskaart toetsen we of je aan de voorwaarden voldoet. Als dat in orde is, ontvang je je perskaart binnen enkele dagen. Mocht je echt dringend een perskaart nodig hebben, bel dan even met de ledenadministratie (020-3039700).
  • Het lidmaatschap van de NVJ ga je aan voor minimaal één jaar. Na het eerste jaar geldt een opzegtermijn van één kalendermaand. 
  • Het noodnummer is bedoeld voor calamiteiten en situaties die om noodadvies vragen in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan (ernstige) verwondingen, bedreigingen of als je tijdens je werk opgepakt wordt. Heeft jouw vraag geen spoed? Bel ons dan de eerstvolgende werkdag via onze reguliere nummer 020-3039700.

Ga voor meer informatie over het NVJ lidmaatschap naar de Veelgestelde vragen.