FAQ annulering NVJ Academy cursussen

In verband met Corona worden alle cursussen van de NVJ Academy tot en met 1 juni afgelast en verzet naar een later tijdstip. Ben je ingeschreven voor een cursus binnen deze periode dan heb je misschien een aantal vragen. 

Wat gebeurt er met mijn  inschrijving nu mijn cursus geannuleerd is? ​

Alle NVJ Academy cursussen zijn in verband met Corona afgelast tot 1 juni. Je inschrijving wordt geannuleerd, je kunt je zelf opnieuw inschrijven voor een cursus later dit jaar.  

Krijg ik mijn geld terug?

Ja, je krijgt je geld terug. We storten het betaalde bedrag zo snel mogelijk terug op de rekening waarmee je de cursus betaald hebt. Mail voor een snelle afhandeling jouw (IBAN) rekeningnummer en je NVJ-lidmaatschapsnummer naar financieel@nvj.nl Je (of jouw werkgever) ontvangt van onze financiële administratie nog een creditfactuur.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld teruggestort krijg?

We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk het bedrag terug te betalen, mail voor een snelle afhandeling jouw (IBAN) rekeningnummer en je NVJ-lidmaatschapsnummer naar financieel@nvj.nl.

Na 1 juni zie ik wel cursussen in de agenda staan. Kan ik mij daar gewoon voor inschrijven?

Alle cursussen op de website zijn open voor inschrijving, mochten de landelijke richtlijnen na 1 juni verlengd worden dan wordt de cursus geannuleerd en krijg je je geld terug.

Worden de cursussen die nu niet doorgaan in het najaar opnieuw aangeboden? 

Alle cursussen worden meerdere malen per jaar aangeboden, de cursussen die nu niet doorgaan staan in het najaar ook nog gepland, raadpleeg voor deze data onze cursusagenda.

Met wie kan ik contact opnemen over cursussen die niet doorgaan? 

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de NVJ Academy via nvjacademy@nvj.nl. Voor financiële vragen kun je contact opnemen met financieel@nvj.nl.

Kan ik zelf een online cursus aanbieden? 

Wij zijn zelf online cursussen aan het ontwikkelen met onze docenten. Maar we staan altijd open voor nieuw aanbod, dus heb je een goed idee voor een cursus, mail dan naar Yvonne Dankfort - manager NVJ Academy via nvjacademy@nvj.nl.

Wordt het aanbod aangepast ivm de actuele gebeurtenissen? 

Als blijkt dat er veel vraag is naar een bepaalde cursus die nu niet door kan gaan, dan zullen wij deze wellicht in de zomer extra inplannen. Hierover hebben wij na 1 juni meer duidelijkheid.

Wat gebeurt er met de incompany trainingen?

De reeds geplande incompany cursussen tot 1 juni worden in overleg verzet naar een nieuwe datum.