Kandidaten ViP verkiezingen 2018

Het sectiebestuur Vers in de Pers (ViP) zoekt zeven nieuwe bestuursleden. We hebben 15 kandidaten waar je uit kunt kiezen. Vanaf 19 oktober kunnen ViP-leden stemmen via een persoonlijke uitnodiging die we via een e-mail versturen. Klik door op de profielen voor de motivatie van de kandidaat en kies de drie voor jou meest aansprekende kandidaten.

 

Alex Mazereeuw

"Het journalistieke onderwijs heeft mijns inziens flink aan niveau ingeboet, en begeleiding is in onzekere tijden eerder uitzondering dan regel."

Motivatie Alex

Dalal Taouil

"Ik vind het tof om evenementen te organiseren, zelfstandig en in teamverband. Ik ben analytisch, planmatig, hou van netwerken en heb een sterk gevoel voor rechtvaardigheid."

Motivatie Dalal

Manon van den Brekel

Herverkiesbaar "Ik weet hoe moeilijk én leuk het kan zijn om als freelancer je eigen opdrachten binnen te halen. Daarom zet ik me graag in voor andere jonge journalisten die ook vaak ondernemer (moeten) zijn."

Motivatie Manon

Sandrine Thelosen

"Het lijkt me ontzettend leuk om een brug te slaan tussen startende en ervaren journalisten als onderdeel van het ViP-bestuur."

Motivatie Sandrine

Yanick Vedder

"Ik hoop de jongere generatie handvatten te geven zodat ze zelf ook een steentje kunnen bijdragen en de diversiteit in het medialandschap kunnen vergroten."

Motivatie Yanick

Annabele Geerdink

"Ik denk dat wij als starters veel creatieve ideeën hebben, die in samenwerking met professionals kunnen ontplooien tot iets moois."

Motivatie Annabele

Freek Morren

"Ik denk dat ik met mijn ideeën en creativiteit iets kan toevoegen aan ViP. Ook zou ik een stem willen geven aan gebieden buiten de Randstad."

Motivatie Freek

Marieke Hanse

"Ik wissel vaak nieuws uit met medestudenten, op die manier zou ik bijvoorbeeld kunnen bijdragen aan de prioriteit om meer kennis te delen over journalistieke innovatie."

Motivatie Marieke

Nikkie Serrarens

"Als ondernemer weet ik als geen ander hoe ongelofelijk leuk dit is. Met mijn kennis en enthousiasme wil ik andere beginnende journalisten aanmoedigen om ook deze stap te zetten."

Motivatie Nikkie

Stephanie Roggekamp

"Het is belangrijk om meer studenten bij de NVJ te betrekken, omdat je zo een groter netwerk kunt opbouwen voordat je het werkveld ingaat."

Motivatie Stephanie

Vragen?

Neem voor vragen contact op met secretaris Jim Verhoef via jverhoef@nvj.nl of 06-422 29 392.

Bo Steehouwer

"Ik wil eraan bijdragen dat jonge journalisten de richting op kunnen die ze graag willen. Ook al is die richting soms nog niet helemaal duidelijk."

Motivatie Bo

Ineke Boersma

Herverkiesbaar "Nu een groot deel van ons bestuur een andere weg vervolgt, zou ik als (huidig) jongste bestuurslid graag een rol willen behouden als een verbindende netwerker binnen het bestuur."

Motivatie Ineke

Marjolein Koster

"We moeten voorkomen dat jonge journalisten cynisch worden over het vak, want juist wij kunnen weer een nieuwe impuls geven aan de journalistiek."

Motivatie Marjolein

Rowan Blijd

"Mijn missie is om taboes te doorbreken en ze bespreekbaar te maken. Ik geloof dat dat ook mijn bijdrage kan zijn aan het nieuwe ViP-bestuur."

Motivatie Rowan

Wouter van Dijke

"Ik zal me vooral sterk maken om journalistieke innovatie en ondernemerschap te stimuleren."

Motivatie Wouter