LexisNexis voor NVJ leden

De NVJ biedt leden die als freelancer werkzaam zijn voordelig toegang tot het online archief van LexisNexis.

Informatieleverancier LexisNexis levert met diensten als Nexis de online krantenkiosk van Nederland en is daarmee een onmisbare bron voor (freelance) journalisten. Het online archief biedt NVJ-leden toegang tot bijna alle artikelen van regionale, nationale en internationale kranten, tijdschriften en nieuwssites van de afgelopen dertig jaar. Dagelijks wordt het archief aangevuld.

Nationaal en internationaal nieuws

Voor toegang tot regionaal en nationaal nieuws betaal je in 2024 € 8,80 per maand exclusief BTW. Voor toegang tot regionaal, nationaal én internationaal nieuws betaal je in 2024 € 15,39 per maand exclusief BTW. Het maandbedrag wordt automatisch door de NVJ afgeschreven. Het LexisNexis abonnement kun je opzeggen kan door een mail te sturen naar ledenservice@nvj.nl

Je LexisNexis abonnement

Het abonnement op LexisNexis ga je aan voor een jaar van het moment dat je start. Na een jaar is het abonnement per maand opzegbaar.

Om gebruik te kunnen maken van deze service vul je hieronder het formulier in. Je krijgt de gegevens om in te loggen op LexisNexis op werkdagen binnen 24 uur toegestuurd. Neem bij vragen contact op via 020-303 97 00.

NVJ Basis of Student of nog geen lid van de NVJ?

Wijzig eerst je lidmaatschap naar NVJ Compleet of NVJ Young Professional en sluit vervolgens het LexisNexis abonnement af. Je kunt je lidmaatschap wijzigen via dit formulier.

 

 

Ben je al lid van de NVJ? Geef dan hier aan welk lidmaatschap je op dit moment hebt. Ben je nog geen lid. Kies dan voor de optie 'Ik ben geen NVJ-lid'

Je bent NVJ Basislid én lid van Sectie Plus+’. Je kunt met jouw lidmaatschap gebruik maken van een voordelig abonnement op LexisNexis. Vul de rest van het formulier in.

Alleen Freelancerleden kunnen gebruik maken van een voordelig abonnement op LexisNexis. Upgrade je NVJ-lidmaatschap naar Freelancerlid en abonneer je op LexisNexis.  Je profiteert meteen van alle voordelen van een volledig NVJ-lidmaatschap.

Alleen leden die gekozen hebben voor het lidmaatschapspakket NVJ Compleet kunnen gebruik maken van een voordelig abonnement op LexisNexis. Word nu en NVJ lid en abonneer je op LexisNexis. Je profiteert meteen van alle voordelen.
Vul daartoe het onderstaande formulier volledig in.

Kies het gewenste LexisNexis abonnement

Inloggen op LexisNexis

  • Ga naar: https://signin.nexis.com
  • Volg de instructies van de e-mail van de NVJ of klik Gebruikersnaam of 'wachtwoord vergeten?' en volg de stappen op de site.
  • Vul je profiel aan met persoonlijk wachtwoord en beveiligingsvraag.
  • Op de Support & Training Pagina vind je handleidingen, video’s, en contactpersonen.
  • Voor vragen of problemen met inloggen kun je contact opnemen met support@lexisnexis.eu.

Vragen? Neem contact op via 020-303 97 00 of stuur een email aan vereniging@nvj.nl.