LexisNexis voor NVJ-Freelancerleden

De NVJ biedt voor haar leden met een Freelancerlidmaatschap voordelig toegang tot het online archief van LexisNexis.

Informatieleverancier LexisNexis levert met diensten als Nexis de online krantenkiosk van Nederland en is daarmee een onmisbare bron voor (freelance) journalisten. Het online archief biedt NVJ-leden toegang tot bijna alle artikelen van regionale, nationale en internationale kranten, tijdschriften en nieuwssites van de afgelopen dertig jaar. Dagelijks wordt het archief aangevuld.

Voor toegang tot regionaal en nationaal nieuws betaal je in 2018 € 6,67*. Voor toegang tot regionaal, nationaal én internationaal nieuws betaal je in 2018 € 12,50 per maand exclusief BTW. Het maandbedrag wordt automatisch door de NVJ afgeschreven.

*In 2019 wordt het tarief voor toegang tot regionaal en nationaal nieuws verhoogd naar € 6,84 (+2,56%). Het tarief voor toegang tot regionaal, nationaal én internationaal nieuws blijft ongewijzigd.

Het abonnement op LexisNexis ga je aan voor een jaar van het moment dat je start. Na een jaar is het abonnement per maand opzegbaar.

Ga naar deze pagina op Villamedia.nl voor meer informatie en om je abonnement af te sluiten.

Na aanmelden blijft toegang tot LexisNexis verlopen via de site van Villamedia. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de app van LexisNexis.