LexisNexis voor NVJ-Freelancerleden

De NVJ biedt voor haar leden met een Freelancerlidmaatschap voordelig toegang tot het online archief van LexisNexis.

Informatieleverancier LexisNexis levert met diensten als Nexis de online krantenkiosk van Nederland en is daarmee een onmisbare bron voor (freelance) journalisten. Het online archief biedt NVJ-leden toegang tot bijna alle artikelen van regionale, nationale en internationale kranten, tijdschriften en nieuwssites van de afgelopen dertig jaar. Dagelijks wordt het archief aangevuld.

Voor toegang tot regionaal en nationaal nieuws betaal je in 2020 € 7,01 per maand exclusief BTW. Voor toegang tot regionaal, nationaal én internationaal nieuws betaal je in 2020 € 12,50 per maand exclusief BTW. Het maandbedrag wordt automatisch door de NVJ afgeschreven.

Het abonnement op LexisNexis ga je aan voor een jaar van het moment dat je start. Na een jaar is het abonnement per maand opzegbaar.

Om gebruik te kunnen maken van deze service stuur je een e-mail naar ledenservice@nvj.nl. Geef in je e-mail aan van welk abonnement van LexisNexis je gebruik wilt maken. Je krijgt de gegevens om in te loggen op LexisNexis op werkdagen binnen 24 uur toegestuurd. Neem bij vragen contact op via 020-303 97 00.