Lidmaatschap opzeggen

Jammer dat je overweegt je NVJ lidmaatschap op te zeggen. We respecteren uiteraard je keuze. Voordat je opzegt willen we je nog graag attenderen op de kracht van een sterke vakbond.

Samen staan we sterk

De NVJ komt op voor de belangen van jou en 8.000 collega’s. We maken ons sterk voor betere cao’s, persvrijheid, veiligheid en eerlijke tarieven voor álle werkenden. Je kan bij ons terecht voor advies en we staan voor je klaar in noodsituaties.

Daarnaast profiteer je van de vele voordelen, zoals juridisch advies (gemiddeld klantcijfer 9.0), het gebruik van de opdrachten- en vacaturebank van Villamedia, fikse kortingen op cursussen van de NVJ Academy en niet te vergeten: de NVJ Perskaart.

Om ons werk goed te kunnen doen hebben wij jou nodig. Met een stevige vertegenwoordiging kunnen we ons hard maken voor jouw belangen. Samen staan we sterker.

Je kan ook je lidmaatschap aanpassen

Heb je een NVJ Freelancer, Werknemer of Studentlidmaatschap, dan kun je het NVJ lidmaatschap makkelijk omzetten naar een NVJ Basislidmaatschap. Je profiteert nog steeds van heel veel voordeel zoals:

  • Korting op cursussen van de NVJ Academy
  • Kunnen beschikken over de NVJ Perskaart
  • Drie uur gratis juridisch advies per jaar
  • Exclusieve diensten zoals de belastingaangifteservice, incassoservice en het zelfstandigenspreekuur
  • Gratis toegang tot alle diensten van Villamedia

Bekijk de voordelen van het NVJ Basislidmaatschap

Hoe kan je wijzigen?

Wijzigen kan via dit formulier op de website. Na het invullen ontvang je een e-mail met de bevestiging.

Toch opzeggen?

Dat kan. Vul het formulier in op de website. Het lidmaatschap duurt minimaal één jaar. Daarna houden we een opzegtermijn aan van één maand en je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Heb je vragen?

De medewerkers van de Ledenservice helpen je graag. Bel 020-303 97 00 of stuur een e-mail aan ledenservice@nvj.nl. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.