nvjacademylogo.png

Wat wil je met je loopbaan? Heb je wel ambities maar geen echt plan? Loop je vast en weet je niet hoe verder of ben je wellicht terecht gekomen in een ontslagronde. De NVJ helpt je bij je loopbaanontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling

Jezelf blijven ontwikkelen is niet alleen belangrijk voor je loopbaan maar ook voor jezelf. Het is fijn om te spiegelen met een coach die de mediawereld kent. De NVJ en Media Movers helpen je op weg.

Lees meer

Carrierevragen

Vraag je je wel eens af of je nog op de goede werkplek zit. Of je meer plezier en rendement kan halen uit je baan of dat er carrière mogelijkheden zijn waar je nog niet aan hebt gedacht. Investeer in jezelf.

Lees meer

Outplacement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een nieuwe werkplek of wellicht het ondernemerschap? De NVJ en Media Movers helpen je op weg.

Lees meer

Salarisadvies

Ga je solliciteren binnen de journalistiek? Welke salarisschaal hoort bij je nieuwe functie? En waar hangt de inschaling vanaf? De NVJ kent de weg in cao’s, contracten en loongebouwen.

Salarisadvies

NVJ Mentorenprogramma

Heb je altijd al een ervaren mentor willen hebben die je helpt met je journalistieke project, vraag of carrière?

Ontdek het programma

Werkbeurzen voor starters

Ben jij een startende schrijvende freelancer? Check dan of je in aanmerking komt voor een werkbeurs van het Matchingfonds. Deze kan gebruikt worden voor een journalistiek project en/of loopbaanontwikkeling.

Lees meer

Meer informatie & contact

Mail naar nvjacademy@nvj.nl
Bel ons op 020-303 97 39
Volg de NVJ Academy op Twitter @nvjacademy en Facebook