Maak je collega lid van de NVJ en verdien 25 euro

Waarschuwingsbericht

Log in of registreer om dit formulier te bekijken.

Ben je lid en tevreden over de NVJ? Misschien is het lidmaatschap dan ook interessant voor je collega. Wordt je collega betalend lid dan ontvang jij 25 euro op je rekening. Je kunt er ook voor kiezen 25 euro te doneren aan Het Persvrijheidsfonds, Hans Verploeg Memorialfund of Free Press Unlimited. Maak je keuze in het formulier en wij zorgen voor de donatie. Je collega krijgt het eerste jaar 25% korting op zijn lidmaatschap!

 

Voorbeeldteksten om je collega uit te nodigen

Om het nog makkelijker voor je te maken een collega te wijzen op het lidmaatschap van de NVJ staan hier wat voorbeeldteksten die je zou kunnen gebruiken in het formulier. Knip en plak de tekst in het formulier.

1: Hier kun je lid worden!

Wij bespraken laatst het lidmaatschap bij de NVJ. Hier kun je lid worden! Het eerste jaar krijg je 25% korting en de contributie is fiscaal aftrekbaar. Als je lid wordt, ontvang ik 25 euro. Deze doneer ik aan het Persvrijheidsfonds of het HansVerploegFund of Freepressunlimited.

Een overzicht van de lidmaatschappen vind je hier: word-lid-nvj.

Groeten,

2: Het lidmaatschap bevalt me prima!

Ik ben al een tijdje lid van de NVJ en dat bevalt me prima. Waarom? Als het ooit nodig mocht zijn, kun je een juridische dienst inschakelen die bekend staat om haar kwaliteit en specialisme. Het hoeft niet eens te gaan om een ernstig conflict, je kunt er ook je contract of arbeidsovereenkomst laten checken. Verder heb je recht op de Nationale Perskaart, kun je met korting trainingen volgen waar je echt wat van opsteekt, en gratis netwerkbijeenkomsten bijwonen. En je ontvangt 10 keer per jaar Villamedia Magazine.

Daarom wil ik je graag het lidmaatschap aanbevelen. O ja, je krijgt het eerste jaar 25% korting op je lidmaatschap. Bovendien zijn de kosten voor je lidmaatschap fiscaal aftrekbaar. Heb ik je overtuigd? Als je lid wordt, ontvang ik 25 euro. Deze doneer ik aan het Persvrijheidsfonds of het HansVerploegFund of Freepressunlimited.

Een overzicht van de lidmaatschappen vind je hier: word-lid-nvj.

Groeten,

3: Bestuur- en sectieleden: nodig je collega's uit!

Beste (..),

Zoals je weet ben ik enthousiast NVJ lid. Naast lid ben ik ook actief binnen de sectie (..) omdat ik echt vind dat we hier goede vertegenwoordiging nodig hebben. Als vereniging willen we heel graag meer leden hebben met het oog op nog betere aansluiting bij de ontwikkelingen in ons werkveld en een nog bredere belangenvertegenwoordiging.

Volgens mij past lidmaatschap ook goed bij jou. Ik raad je het lidmaatschap van harte aan. Zie hier voor een overzicht van de varianten: word-lid-nvj.
Het eerste jaar ontvang je 25% korting op je lidmaatschap. Als je lid wordt, ontvang ik 25 euro. Deze doneer ik aan het Persvrijheidsfonds of het HansVerploegFund of Freepressunlimited.

Vanzelfsprekend is dit een vrijblijvende uitnodiging! Wil je meer over NVJ weten, bel/mail mij gerust.

Groeten,

NVJ Ledenservice

Bel ons op 020-303 97 00

(ma t/m vr van 09:00 tot 17:00 uur)